Social

#magazin biserica #tigari biserica #curtea parohiala prahova # preot tigari

Revoltator: Tigari si alcool in Casa Parohiala, cu permisiunea preotului

In curtea Casei Parohiale a unui sat din Prahova functioneaza un magazin care comercializeaza, printre altele, tigari si bauturi, produse care nu sunt acceptate de predica divina si de preceptele bisericesti. Locuitorii din zona sunt revoltati de faptul ca preotul satului a permis inchirierea spatiului in acest scop, dar spun ca inteleg motivele pentru care a facut-o.

In satul prahovean Bratasanca din comuna Filipestii de Targ, bauturile alcoolice si tigarile au ajuns sa stea laolalta cu cele sfinte.

Preotul satului, Anton Cazan, a inchiriat o parte din spatiul din curtea Casei Parohiale pentru deschiderea unui magazin alimentar.

Cu toate ca magazinul comercializeaza produse cu care Biserica nu este de acord, preotul considera ca scopul scuza mijloacele. Sustine ca a luat aceasta decizie intrucat Parohia are nevoie de bani atat pentru intretinerea lacasului sfant, cat si a personalului casei si bisericii, iar inchirierea spatiului este o solutie pentru suplimentarea veniturilor.

Foto: Cptv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea