Social

#vremea weekend #prognoza meteo #vremea bucuresti #vremea mare #vremea munte

Weekend cu furtuni si canicula

Cele mai ridicate temperaturi din aceasta saptamana se inregistreaza vineri. In vestul, centrul si sudul tarii, temperaturile la umbra vor fi cuprinse intre 30 de grade pe litoral si 40 de grade in Campia de Vest. Disconfortul termic este accentuat, indicele temperatura-umezeala depasind pragul critic de 80 de unitati in zonele de campie si local in cele de deal si podis.

Sambata, temperaturile sunt mai scazute, insa vremea va fi totusi calduroasa. In a doua parte a zilei si in cursul noptii, norii de furtuna se inmultesc, astfel ca se vor inregistra descarcari electrice pe arii relativ extinse, in regiunile vestice, nord-vestice si izolat in celelalte zone. In plus, este posibil sa cada grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 de grade pe litoral si 36 de grade in Crisana, Banat, vestul si sudul Olteniei si in sud-vestul Transilvaniei. In Bucuresti, vor fi 34-35 de grade.

Duminica, temperaturile scad usor in cea mai mare parte a tarii. Norii se inregistreaza in partea de nord-vest, centru si zona de munte a tarii. In Banat, Crisana, Maramures, local in Oltenia si Tranilvania vor fi averse, tunete si fulgere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 de grade in Maramures si in Dealurile de Vest si 34 de grade in Muntenia. In Bucuresti vor fi 33 de grade.

Foto: www.realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea