Social

#seagull pro #aiper #skin media

Skin Media si Aiper aduc in Romania revolutia in curatarea piscinelor cu lansarea primilor roboti fara fir de curatat piscina Seagull Pro si Seagull 800B

Aiper, lider inovator in domeniul tehnologiei de curatare a piscinelor, se bucura sa anunte lansarea oficiala pe piata din Romania a celor mai performante modele de roboti de curatat piscina, fara fir: Aiper Seagull Pro si Aiper Seagull 800B. Aceste doua modele vor transforma modul in care proprietarii de piscine isi mentin piscinele impecabile.

 

Modelul Aiper Seagull Pro este cel mai performant robot fara fir de curatat piscina si beneficiaza de o autonomie de pana la 180 de minute. Cu ajutorul tehnologiei AWD, a unui sistem de curatare in patru etape si a unei puternice tehnologii de aspirare, Aiper Seagull Pro indeparteaza cu usurinta murdaria, algele si alte impuritati atat de pe peretii cat si de pe podeaua piscinei. Designul sau ergonomic si greutatea redusa il fac usor de manevrat si de depozitat. Acest model este, de asemenea, echipat cu un senzor inteligent care detecteaza automat marginile piscinei si eventualele obstacole, putand acoperi piscine de pana la 300mp.

Pe de alta parte, Aiper Seagull 800B este un robot faraa fir de curatat piscina compact si eficient, care ofera proprietarilor de piscine de pana in 80mp o solutie de curatare inteligenta si fara efort. Cu ajutorul sistemului sau de curatare de inalta performanta, Aiper Seagull 800B indeparteaza murdaria, frunzele si alte impuritati de pe podeaua piscinei, putand functiona pana la 90 de minute pe un ciclu de incarcare.

"Skin Media este incantata sa aduca inovatii tehnologice in curatarea piscinelor pe piata din Romania cu ajutorul robotilor fara fir, Aiper", a spus directorul general Skin Media, Camil Perian. "Cu modelele noastre avansate, Seagull Pro si Seagull 800B, ne dorim sa oferim proprietarilor de piscine o experienta de curatare fara efort, eficienta si de inalta calitate. ”

Robotii fara fir de curatat piscina sunt disponibili pe site-ul www.aiper.ro si prin intermediul partenerilor Aiper.

Despre Aiper - Aiper este un brand inovator in domeniul tehnologiei de curatare a piscinelor. Cu o experienta vasta in dezvoltarea si productia de roboti fara fir de curatat piscine, Aiper se distinge prin tehnologii avansate, performanta superioara si design ergonomic. Brandul se angajeaza sa ofere solutii eficiente si fara efort pentru proprietarii de piscine, transformand procesul de curatare intr-o experienta simpla si placuta.

FOTO: aiper.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea