Social

#retragere de pe piata #smoothie bowl #aronia #mucegai

Alerta alimentara! Produs consumat des de romani, retras de la raft deoarece contine toxine de mucegai

O noua alerta alimentara in Romania. Un produs de pe rafturile magazinelor este retras de urgenta de producator pe motiv ca este toxic. 

 

Produsul retras este un desert foarte popular de la Dr. Oetker. Mai exact, este vorba despre  “Smoothie Bowl cu capsuni, banane, aronia si seminte de in” (Smoothie Bowl mit Erdbeer, Banane, Aronia und Leinsamen).

Odata consumat, produsul contaminat cu toxine de mucegai poate duce la dureri de stomac si varsaturi.

Mai exact, produsul contine patulina, o substanta produse de mucegai care duce la indigestie ce se manifesta prin greata, varsaturi si dureri stomacale.

Compania face apel catre lienti sa nu consume produsul respectiv. Retragerea afecteaza in mod specific produsele de 200 g cu urmatoarele informatii:

Produs: Smoothie bowl cu capsuni, banane, aronia si seminte de in
Producator: Dr. Oetker
Data de expirare: Pana pe 23 aprilie 2024

Consumatorii sunt indemnati sa nu consume produsul sub nicio forma. Acesta poate fi returnat la magazinul de unde au fost achizitionat. Pretul de achizitie va fi rambursat chiar si fara prezentarea bonului. Consumatorii pot contacta serviciul pentru clienti cu orice intrebari, la joerg.schillinger@oetker.com.

Nu este primul produs cu aronia retras e la raft. In urma cu mai putin de o saptamana, un alt producator care comercializa smoothie cu aronia, in Lidl, a retras produsele de la raft tot din cauza continutului de patulina din smoothie-ul cu aronia.

In acest caz este vorba despre „Solevita Smoothie Red Genius, 250mL“ sortimentul cu fructe rosii Producatorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG informeaza despre rechemarea produsului "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL, sortimentul cu rodie si aronia, avand data de expirare 12.03.2024.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea