Social

#si-a batut sotul cu o coada de matura #si-a batut sotul cu o coada de matura in fata copilului #agresivitate #bataie #politie #romania

Si-a batut sotul cu o coada de matura, in fata copilului. Doar politia a putut sa o opreasca. Cazul socant din Romania

O tanara de doar 23 de ani si-a batut sotul cu o coada de matura chiar in fata copilului. Motivul pentru care a recurs la acest gest este, cel putin, socant.

Gestul violent al femeii a avut loc vineri. Totul s-a petrecut in localitatea Ivaneasca din judetul bistrita. Femeia, s-a infuriat deoarece sotul acesteia le-a dat animalelor din ograda sa manance fara sa-I ceara incuviintarea. Prin urmare, femeia a si-a pus sotul la punct cu o coada de matura.

Si-a batut sotul cu o coada de matura. Doar politia a putut sa o mai opreasca

Femeia si-a iesit din minti deoarece sotul acesteia, in varrsta de 34 de ani, le-a dat animalelor sa manance fara a avea acordul ei. Aceasta a luat matura si a inceput sa-l bata pa barbat chiar de fata cu fiica loc in varsta de un an si jumatate.

Doar politia a putut sa o opreasca pe femeia agresiva. Cu toate acestea, in ciuda violentelor, barbatul nu a dorit sa faca plangere si nici sa ceara emiterea unui ordin de protectie. Cu toate acestea, femeia este cercetta pentru violenta in familie.

"Din primele date, un barbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de catre sotia acestuia in urma unui conflict spontan. In urma agresiunii barbatul a refuzat transportul la spital, refuzand totodata si emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva femeii. Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie", a precizat Paul Rodila, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, potrivit stirileprotv.ro.

 FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea