Social

#onomastica #sfantul nicolae #mesaje #mos nicolae

Sfantul Nicolae 2022: Trimite-le celor dragi mesaje inspirate cu ocazia onomasticii numelui

In fiecare an, pe 6 decembrie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae. Peste 800.000 de romani, dintre care peste 510.000 barbati si peste 280.000 femei, poarta numele Sfantului Nicolae. Profita de aceasta ocazie si arata-le celor dragi ca te gandesti la ei. Daca nu ai inspiratie pentru a le trimite un mesaj sau o felicitare, iata cateva mesaje potrivite pentru Sfantul Nicolae:

 

Cu ocazia Sfantului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi! La Multi Ani!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste! La Multi Ani!

Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de toti cei dragi. Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.

Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. La Multi Ani!

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul Nicolae sa te calauzeasca mereu in viata. La Multi Ani!

 Cu ocazia zilei tale onomastice primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. La Multi Ani!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Sper ca Sarbatorile de Iarna, in special cea de Sf. Nicolae, sa-ti aduca lumina si fericire, intelepciune si speranta si sa te ajute sa daruiesti tot ce ai mai bun familiei, prietenilor si celor apropiati, dar si celor in nevoie!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Nicolae cat mai frumoasa!

De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume. La Multi Ani!

Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urand-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La Multi Ani!

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!

Azi, de Mos Nicolae iti doresc tot ce este mai bun pentru tine. Iti doresc ca aceasta perioada sa-ti aduca multa zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!

Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse, dar din ciocolata.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intra-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani si voiosie!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea