Social

#ingrijire #coafura #manichiura #ingrijire personala

Secretele ingrijirii personale: de la manichiura la coafura perfecta

Cu totii stim cat de agitata este ziua unei femei moderne. Intre indatoririle zilnice legate de casa si cariera, trebuie sa ne gasim timp pentru rasfatul personal si pentru ingrijirea propriului nostru corp. Toate femeile iubesc sa se simta frumoase, apreciate si rasfatate. In cele ce urmeaza vom discuta despre cateva trucuri care vor scurta din timpul necesar ingrijirii personale pentru un aspect fizic impecabil in fiecare zi.

 

Manichiura: o expresie a elegantei

Manichiura nu este un moft, ci o necesitate din punct de vedere estetic si igienic. Se spune ca manichiura unui om ne arata cat de ingrijit este acesta. Fie ca vorbim de o manichiura clasica, o manichiura cu gel sau pur si simplu o curatare a unghiilor, accesoriile potrivite ne vor usura munca si vor facilita intregul proces.

In ceea ce priveste manichiura clasica, aceasta nu implica folosirea a prea multor instrumente si este relativ mai rapid de facut. O manchiura sau o pedichiura cu gel implica mai multa tehnica si produse speciale. Dar avantajul acesteia esta ca va arata impecabil mai mult si va trebui refacuta la intervale mai mari de timp. Acest tip de manichiura se face in special in saloane de frumusete, insa produsele pentru unghii cu gel sunt disponibile si pentru uz personal, in intimitatea casei.

Atat in cazul manichiurii, cat si in cazul pedichiurii tehnicile pot fi mai simple sau mai ample. Folosirea unei oje semipermanente poate reprezenta o cale de mijloc intre manichiura clasica si cea cu gel. Pe Rosse.ro veti gasi o varietate de produse pentru unghii cu gel care sa va ajute in obtinerea unor unghii ingrijite si moderne.

Coafura perfecta in fiecare zi

Exista o multime de trucuri pentru a avea o coafura reusita cu mai putin efort. Principalele lucruri care fac un par frumos si sanatos sunt produsele pentru ingrjirea parului. Insa, coafatul si accesoriile contribuie semnificativ la aspectul acestuia. Din ce in ce mai multe femeie scutesc timp smnificativ in aranjarea parului prin punerea acestuia pe bigudiuri sau uscandu-l cu ajutorul periei dupa spalare. Astfel se obtine o coafura care va rezista mai multe zile, ajutata si de produsele de styling adecvate.

Ondulatorul de par fara caldura sau cordonul pentru bucle este noua tendinta pentru ondularea parului fara a-l deteriora. Parul se infasoara in jurul acestuia si se lasa infasurat pentru cateva ore. La scoaterea lui de pe cordon, te vei bucura de bucle minunate si de un par cu volum. Cu cat suvitele de par sunt mai subtiri la infasurare, cu atat buclele vor fi mai stranse. Pentru obtinerea unor bucle lejere se va sectiona parul in suvite mai groase. De mentionat ca parul nu trebuie sa fie ud atunci cand se incepe procesul, ci foarte putin umezit sau chiar proaspat uscat.

Pe https://rosse.ro este disponibila o gama larga de bigudiuri de par, pentru diferite lungimi si structuri ale acestuia, inclusiv ondulator de par fara caldura. Aceste ustensile sunt foarte usor de folosit si cu siguranta iti vor permite sa te trezesti dimineata fara grija aranjarii parului.

FOTO: canva.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea