Social

#recompensa # sot perfect # gasire sot

Se ofera 5.000 de dolari recompensa pentru gasirea sotului perfect

O femeie s-a saturat sa astepte sa apara persoana potrivita in viata ei si doreste sa faca tot ce este posibil pentru a o gasi. Este in cautarea barbatului perfect si nimic nu o poate impiedica sa il gaseasca.

 

Este vorba despre o avocata specializata in litigii corporative, din Los Angeles, SUA, care ofera o recompensa de 5.000 de euro persoanei care ii face cunostinta cu viitorul ei sot. Aceasta a specificat insa ca banii vor fi inmanati persoanei respective in momentul in care va semna certificatul de casatorie.

Femeia este atat de disperata sa-si gaseasca un sot incat a pus in joc o recompensa deloc de neglijat.

"Cu ceva timp in urma, le-am spus prietenilor mei ca le voi plati 5.000 de dolari (3.800 de lire sterline) daca imi vor prezenta un sot. Si m-am gandit, de ce sa nu deschid oferta si pentru TikTok?", a declarat pentru New York Post femeia in varsta de 35 de ani.

Prin urmare, femeia le-a facut propunerea neasteptata celor 101.000 fani ai sai, spunandu-le ca le ofera 5.000 de euro daca ii fac cunostinta cu viitorul sot. 

 "Daca imi faceti cunostinta cu sotul meu si ma casatoresc cu el, va voi da 5.000 de dolari", le-a transmis aceasta pe reteaua de socializare.

Insa, in ciuda anuntului facut, nu s-a concretizat inca nimic, sustine avocata. Mai mult, aceasta a marturisit ca de cand a inceput pandemia de Covid, intalnirile s-au schimbat drastic, iar barbatii nu mai sunt la fel de motivati sa iasa in oras.

 "Inca nu am iesit la nicio intalnire. Dar oamenii sunt cu siguranta motivati sa ajute. Sunt singura de aproximativ cinci ani, cunosc oameni in persoana si pe aplicatii, dar, de cand cu Covid, a avut loc o schimbare ciudata in cultura intalnirilor. Barbatii nu te abordeaza in persoana, iar majoritatea barbatilor de pe aplicatii nu fac swiping pentru a se intalni serios", a povestit femeia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea