Social

# pictura pe numere #pictura

Recapata-ti buna dispozitie cu ajutorul celor mai frumoase modele de pictura pe numere!

Cum ar fi sa te poti bucura de fiecare data cand esti acasa de frumusetea unui tablou pictat chiar de tine? Nu ar fi cu adevarat ingenios sa le arati cu mandrie rudelor si prietenilor realizarea ta artistica? Pictura pe numere te ajuta sa dai viata unei schite conturate deja. Maiestria cu care vei utiliza puterea culorilor si degradeurilor va transforma desenul intr-o lucrare demna de a fi expusa si admirata.

Farmecul acestei activitati este ca nu are ca rezultat doar obtinerea unui tablou spectaculos, ci si instalarea unei stari de buna dispozitie, care te va detasa rapid de orice problema sau stres ai avea. Practic, vei pasi in universul fascinant al culorilor, intrand in ritmul povestii spuse de reprezentarea grafica aleasa. Precum un artist, vei explora emotii dintre cele mai variate si vei calatori subtil dincolo de limitele impuse de rigiditatea gandului, spre lacasul unde locuiesc imaginatia si creativitatea.

Sa pictezi nu a fost niciodata mai simplu

Pictura pe numere reprezinta o metoda atat de accesibila, incat pasionati sau talentati, incepatori sau avansati pot realiza propriile tablouri. Chiar daca nu ai niciun fel de studii in acest domeniu si nu ai mai pictat vreodata la un nivel mai avansat, aceasta metoda de a crea un tablou cu ajutorul unei harti numerotate iti va oferi intreg suportul pentru ca tu sa te bucuri de un timp de calitate in fata panzei. 

Fiecare numar regasit pe harta tabloului iti va indica ce culori se potrivesc in locurile respective si te va ghida in completarea treptata a ansamblului grafic. Pictura pe numere este si o modalitate eficienta de a invata si a creste potentialul creativ. Prin corelarea numerelor si culorilor de pe harta iti vei dezvolta simturile artistice spre a putea alege in viitor, fara niciun ajutor exterior, nuantele cele mai potrivite pentru un tablou de vis. Vei dobandi un nou simt, cel al culorilor, prin care vei deosebi cu usurinta mesajul pe care fiecare tonalitate o transmite sufletului.

Lasa numerele sa te ghideze in atelierul de creatie

Metoda este atat de facila si clara incat orice persoana pasionata de arta poate ajunge sa-si realizeze propriul tablou, cu ajutorul unui kit de pictura pe numere. Setul pus la dispozitie de producatori este conceput pentru a-ti oferi toate articolele necesare crearii unei lucrari profesionale. Pe langa panza cu zone bine delimitate, in care fiecare bucatita este numerotata cu o anumita cifra, vei gasi si pensule, cutiute cu vopsele acrilice si o imagine cu poza finala a picturii.

Vei observa ca fiecare numar de pe harta corespunde unei culori, regasite in cutiute ambalate individual, numerotate, de asemenea, fiecare in parte. Numerele de pe cutiutele de vopsea acrilica corespund celor inscriptionate pe panza, astfel, pas cu pas, vei picta cu culorile corespondente, iar la final te vei bucura de un tablou splendid.

Considera pictura pe numere ca fiind o metoda excelenta de relaxare, precum meditatia, dansul sau lectura. Universul de pe panza iti va da posibilitatea sa evadezi din rutina zilnica si oricat de dificila ar fi fost o zi, vei uita de toate cand desenul iti va zambi de pe sevalet. Cele mai frumoase modele te asteapta sa le descoperi secretele. Tu pe care il alegi?

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea