Social

#raed arafat #romani #anunt

Raed Arafat a facut anuntul. Devine obligatoriu pentru toti romanii

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a facut un anunt clar pentru romani. In urmatoarea perioada un document va deveni obligatoriu pentru toti romanii.

 

Astfel, toate persoanele care vor dori sa calatoreasca in strainatate vor trebui sa prezinte certificatul COVID. Va exista o perioada de tranzitie pana in momentul in care acesta va deveni obligatoriu in toate statele UE. Arafat a vorbit despre modul in care vor putea pleca in strainatate romanii, incepand de joi, cand va intra in vigoare certificatul COVID.

„Exista o perioada de tranzitie in care poate sa plece asa cum se pleca si pana acum, adica cu certificatele pe care le au cetatenii. Este o perioada de tranzitie pana la momentul in care va fi obligatoriu”, a spus Raed Arafat.

Conform declaratiilor acestuia, conditiile pentru fiecare stat unde se doreste sa se calatoreasca se gasesc pe site-ul MAE.

De asemenea, documentul de vaccinare din Romania, testul sau faptul ca s-a trecut prin boala raman valabile in aceasta perioada de tranzitie, la fel ca si pana acum, informeaza Antena3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea