Social

# eliza iliescu #adriana iliescu

Eliza, fiica celei mai batrane mame din Romania, este o eleva de exceptie. Cu ce medie a terminat anul scolar

 

Adriana Iliescu este tare mandra de fiica ei pe care ne-a laudat-o adesea, iar acum a venit randul Elizei sa ne vorbeasca la superlativ despre celebra sa mama, dar si despre situatia scolara:

“Am terminat anul cu media 9,97. Acum urmeaza sa ma pregatesc pentru Bacalaureatul de anul viitor. Este o etapa foarte importanta din viata mea. Mama ma ajuta sa invat mai usor inca de pe acum, imi explica tot ce nu inteleg. Asta o sa facem impreuna toata vara.

O sa incep sa invat usor, usor pentru examene. Pentru ca am luat note mari la scoala, mama mi-a cumparat la final de an carti pe care o sa le citesc. M-am bucurat foarte mult de daruri”, ne-a dezvaluit frumusica adolescenta, pentru Impact.ro.

“Avand in vedere perioada aceasta dificila, purtam ce avem pe noi, insa ne bucuram ca suntem bine si sanatoase. Fata are o aplecare spre lectura, cumpara si citeste carti, mai ales din secolul XX.

Imi place ca fiica mea sa fie cocheta, insa nu dam banii aiurea pe haine. Este un magazin in Drumul Taberei cu hainute la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat de 1 Iunie o fustita plisata la vreo 40 de lei, extraordinara”, a mai adaugat Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea