Social

#mircea geoana #psd #pdl #alegeri prezidentiale

PSD si PD-L negociaza data alegerilor prezidentiale

Data oficiala a scrutinului prezidential din toamna nu a fost stabilita inca, dar PSD si PD-L negocieaza in culise. Democrat liberalii prefera data de 22 noiembrie, in timp ce PSD vor alegeri pe 29 noiembrie.

Surse din ambele partide au confirmat pentru Gardianul ca bataia se da intre ultimele doua zile de duminica ale lunii noiembrie. Mandatul prezidential expira la 20 decembrie, asa ca rezultatul celui de-al doilea scrutin trebuie finalizat pana atunci.

In timp de PD-L prefera ziua de 22 noimbrie, o duminica obisnuita, PSD insista pentru 29, ziua de dinaintea Sfantului Andrei. O explicatie posibila ar fi sansa ca electoratul cu venituri peste medie, care are de obicei tendinte de vot de dreapta, ar putea sa se deplaseze in minivacanta creata de legarea weekendului de cele doua zile de sarbatoare.

Mircea Geoana, propus candidat unic PSD-PDL

Mircea Geoana a fost propuse de catre deputatul Catalin Nechifor, prim-vicepresedintele PSD Suceava, candidat unic la alegerile prezidentiale din partea coalitiei. El si-a explicand gestul aducand in discutia nevoia de responsabilitate in guvernare mai ales intr-un an de criza.

Democrat-liberalii suceveni au catalogat propunerea drept "o glumita", informeaza Gandul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea