Social

#gigi becali #corneliu vadim tudor #prm #png

Gigi Becali abandoneaza planurile de fuziune cu PRM

Proaspatul europarlamentar PRM, Gigi Becali, va organiza saptamana viitoare un congres de urgenta al PNG. Latifundiarul din Pipera ar fi renuntat la planurile de fuziune intre cele doua partide si vrea sa redevina presedintele partidului pe care l-a abandonat.

Fuziunea dintre PRM si PNG anuntata inainte de alegerile pentru Parlamentul European a fost abandonata. Nemultumit de atitudinea partenerilor de la Romania Mare care au luat postul de viceprimar al capitalei unui memebru PNG, Becali vrea congres in 18 iulie .

Momentan zvonurile sunt negate de purtatorul de cuvant al PRM, Marius Marinescu . "Nu stiu sa fi fost o discutie contradictorie intre Gigi si domnul presedinte Vadim Tudor. Dar stiu ca domnul presedinte ne-a spus ca, in momentul in care Gigi ajunge europarlamentar, poate sa decida asupra a ceea ce face. Si el zicea ca fuzionam dupa alegeri daca PRM-ul scoate scor bun", a declarat pentru Cotidianul Marinescu.

Marul discordiei dintre Becali si Vadim ar fi unul dintre cele doua posturi de viceprimar al capitalei. Odata cu plecarea lui Daniel Fuciu din PNG in PSD, alianta locala dintre PD-L si PNG ar fi pierdut majoritatea in consiliul local. Solutia democrat liberalilor a fost includerea in alianta  consilierilor PRM.

Vadim Tudor a acceptat formarea noii majoritati cu o conditie. Viceprimarul Robert Ionita (PNG) a fost inlocuit cu Victor Iovici (PRM). Fostul viceprimar a fost numit presedinte al unei agentii guvernamentale cu rang de secretar de stat in Ministerul Economiei, dar Gigi Becali nu a fost multumit de miscarea lui Vadim si asta pune in pericol viitorul politic al unei colaborari intre cele doua partide.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea