Social

#mircea geoana #pnl #psd #sondaj #alegeri #antonescu #geoana #crin-antonescu

Mircea Geoana ar rupe coalitia daca ar castiga prezidentialele

Cursa pentru Cotroceni este luata in serios de candidatii PSD si PNL. Daca Mircea Geoana se viseaza deja la Cotroceni, Crin Antonescu este de parere ca orice candidat este un adversar redutabil, indiferent de ce nume poarta. Ambele reactii vin dupa publicarea rezultatelor sondajului CURS, comandat de PSD, referitor la clasarea posibililor candidati la prezidentialele din toamna.

Mircea Geoana, cel mai probabil candidatul PSD la alegerile pentru functia suprema in stat, sustine ca in ultimul sondaj realizat se afla la doar sase puncte in urma lui Traian Basescu, asta dupa ce, in urma cu trei luni, diferenta era de aproape 30 de puncte.

Seful PSD se gandeste si la o rupere a actualei coalitii de guvernare in cazul in care la alegeri va castiga mandatul de presedinte. “Cine castiga alegerile prezidentiale va da tonul. Castigam noi, facem un guvern de-al nostru, castiga ei, fac un guvern de-al lor", a declarat Mircea Geoana pentru Realitatea TV.  

In acest timp, candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu crede ca orice candidat este un adversar redutabil, indiferent de ce nume poarta. Intrebat fiind de jurnalisti in legatura cu faptul ca ar pierde voturi in favoarea lui Sorin Oprescu, in cazul unei candidaturi a acestuia, presedintele PNL a subliniat faptul ca in astfel de competitii fiecare candidat este un adversar serios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea