Social

#vremea in decembrie #vremea #decembrie # prognoza meteo pe o luna

Prognoza meteo pe o luna. Ne asteapta vreme neobisnuita in decembrie

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fluctua in urmatoarea luna, insa, in general, vor fi peste mediile specifice perioadei. Iata cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani, potrivit ANM.

Vremea in saptamana 20 – 27 noiembrie 2023 

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile vestice, sudice si centrale, dar mai ales in extremitatea de sud-vest a tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in jumatatea de vest a tarii, dar mai ales in regiunile sud-vestice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 27 noiembrie – 4 decembrie 2023 

Temperaturile medii se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, in toate regiunile. 

Vremea in saptamana 4 – 11 decembrie 2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toata tara. Cantitatile de precipitatii vor fi local deficitare in regiunile vestice, nord-vestice si local in cele centrale, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Vremea in saptamana 11  – 18 decembrie 2023 

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei.  Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea