Social

#cadre medicale #scutece # pampers

Pampers continua sa fie alaturi de bebelusii nascuti prematur prin donatia de scutece Pampers special concepute pentru acestia si le multumeste cadrelor medicale care au facut posibil ca inimile prematurilor sa bata pline de speranta

Data de 17 Noiembrie marcheaza ziua internationala a bebelusilor nascuti prematur si, ca in fiecare an, Pampers, o marca Procter & Gamble, este alaturi de ei prin donatia de scutece special concepute, catre maternitati din Romania, unde nevoia este reala.

Pentru bebelusii nascuti prematur, atingerea este cruciala, cu atat mai mult cu cat pielea lor poate fi de pana la doua ori mai subtire decat cea a bebelusilor nascuti la termen. Atingerea este prima forma de iubire si protectie pe care bebelusii o simt. Pampers si-a propus inca din 2018 sa raspunda nevoilor prematurilor si a creat scutecele Pampers Preemie Protection, cu o marime de 3 ori mai mica decat cea a unui scutec normal de nou-nascut, care le ofera confortul de care au nevoie si le protejeaza pielea extrem de firava.

In Romania, se nasc prematur peste 15.000 de bebelusi (8% din numarul total de nasteri), fiecare zi reprezentand pentru ei o noua reusita. Trupurile lor mici si firave pot ajunge sa cantareasca doar 800 grame, motiv pentru care o activitate simpla precum schimbatul scutecului poate fi o sarcina dificila.

Ingrijirea unui prematur este extrem de complexa. Din momentul in care bebelusii prematuri se nasc si pana in momentul in care acestia sunt in afara oricarui pericol si sunt pregatiti sa ajunga, in cele din urma, in bratele parintilor lor, cadrele medicale de la sectia de neonatologie isi dedica timpul si sufletul, ajutand inimioarele prematurilor sa bata pline de speranta. De aceea, ei joaca un rol extrem de important in cresterea si dezvoltarea unui prematur.

Pampers intelege efortul pe care medicii neonatologi il depun zi de zi in ingrijirea si protejarea bebelusilor prematuri. Prin urmare, anul acesta, in parteneriat cu ARNIS, Asociatia Romana pentru Nou-nascutii Indelung Spitalizati, Pampers isi propune sa doneze incubatoare de transport pentru prematuri, in trei maternitati locale, care au nevoie de acest tip de echipament.

„Anul acesta, pe langa donatia de scutece, atat de necesara bebelusilor nascuti inainte de termen, suntem alaturi de prematuri si sustinem efortul depus de medicii neonatologi si prin donatia de incubatoare de transport. Pe aceasta cale, impreuna cu ARNIS, vrem sa le multumim cadrelor medicale de la sectia de neonatologie, care fac tot posibilul ca inimioarele micute ale prematurilor sa bata pline de speranta”, spune Razvan Resmerita, Communications Director Procter & Gamble.

„Atunci cand bebelusul nu mai este protejat de uterul matern si vine pe lume mai devreme, este vital sa i se asigure mediul potrivit, in care sa supravietuiasca. Transportul prematurului (fie ca este vorba de transport intraspitalicesc de la sala de nasteri la terapie intensiva neonatala sau de transfer intre spitale) trebuie sa se faca cu incubatoare care sa ii asigure un mediu cat mai aproape de cel intrauterin si sa fie permanent monitorizat. Salut initiativa Pampers de a dota 3 maternitati care ingrijesc prematuri nascuti de la 32-34 de saptamani de gestatie, cu incubatoare de transport, pentru a le oferi protectia de care au nevoie!”, spune Corina Croitoru, Presedinte si Membru Fondator ARNIS.

Despre Pampers® 

La Pampers, credem in puterea de a lucra impreuna - cu parintii, expertii si partenerii nostri valorosi - pentru a face lumea bebelusilor mai buna, astazi si in viitor. De aceea, de mai bine de 60 de ani, parintii au incredere in Pampers pentru a avea grija de dezvoltarea fericita si sanatoasa a bebelusilor. Pampers face parte din The Procter & Gamble Company (NYSE: PG) si este scutecul numarul 1 in vanzari la nivel mondial. In fiecare zi, peste 25 de milioane de bebelusi din 100 de tari din intreaga lume poarta Pampers. Pampers ofera o gama completa de scutece, servetele si scutece-chilotel concepute pentru a oferi protectie si confort in fiecare etapa a dezvoltarii bebelusului. Accesati www.pampers.com pentru a afla mai multe despre produsele Pampers si sfaturi pentru parinti. Pampers, impreuna facem lumea bebelusilor mai buna. 

Despre P&G 

P&G deserveste consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de incredere, de calitate si superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® si Whisper®. Comunitatea P&G desfasoara operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Va rugam sa vizitati http://www.pg.com pentru cele mai recente noutati si informatii suplimentare despre P&G si brandurile sale.

Despre ARNIS

ARNIS este Asociatia Romana pentru Nou-nascutii Indelung Spitalizati si reprezinta vocea pacientilor cu afectiuni la nastere din Romania incepand din 2013. Misiunea ARNIS este de a imbunatati sanatatea nou-nascutilor indelung spitalizati din Romania prin proiecte de preventie, informare si educare a societatii civile privind nasterea inainte de termen, implementarea principiilor Family Centred Care in terapiile intensive neonatale si alinierea Standardelor nationale la nivelul Standardelor Europene de ingrijire elaborate de EFCNI, precum si oferirea de suport familiilor lor in procesul de recuperare medicala al copiilor, pana la varsta de 18 ani.

Pentru mai multe informatii accesati https://arnis.ong/ 

FOTO: pampers.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea