Social

#perle bacalaureat #perle bac #andrew tate #Harap Alb

Perle BAC 2023. Raspunsuri halucinante la limba romana. Andrew Tate, comparat cu Harap Alb!

Profesorii care au corectat lucrarile elevilor au descoperit raspunsuri incredibile in lucrarile elevilor la simularea examenului de Bacalaureat. Printre acestea, una dintre cele mai surprinzatoare comparatii a fost facuta intre Andrew Tate si personajul literar Harap-Alb.

Fenomenul perlelor la Bacalaureat nu este nou. Mirarea profesorilor a aparut insa in momentul in care elevii l-au mentionat pe britanicul Andrew Tate, acuzat de trafic de persoane, in foile de examen. 

”Harap Alb era mai smecher decat Andrew Tate, doar ca nu avea bolid pe vremea aia”, a scris in lucrare unul dintre elevi.

„Stefan Gheorghiade este un om destept si mandru, dar foarte gelos si, convins ca sotia lui il inseala peste tot, o cauta prin tot orasul s-o descopere infidela.”, a fost un alt raspuns amuzant si lipsit de sens.

„Harap-Alb este increzator, salvator, puternic, facea fata la toate incercarile, probele nasoale, dar era viteaz si prietenos”, a scris un alt elev.

„Harap-Alb era fiu de imparat, acesta fiind trimis de tatal lui sa se insoare. De aia era normal sa caute o printesa frumoasa si desteapta, chiar daca era saraca”, a scris un alt elev, la simulare.

"Naratorul este omnifient impresionat"

"Relatia este cofensiva"

"Educatia il scoate pe individ din starea de natura si il introduce in starea de cultura."

" O poezie de tip triftong."

" Mijloacele artistice fiind de tip natura."

Perle de la examenul de Bacalaureat din anii trecuti

„Particularitatile unei comedii sunt multe: piesa te face sa razi, are dialoguri sanatoase si critica politicienii venosi.”

„Personajele lui Caragiale au nume simpatice. Trahanache e facut din coca moale si Tipatescu care merge tipa-tipa si Catavencu care turuie ca o moara stricata.”

„Personalitatile care ma impresioneaza pe mine sunt cantaretii de top si fotbalistii din liga I.”

„Personalitatile inseamna oameni care au facut lucruri mari in viata si acum sunt morti. Nu ai emotii cu morti.”

„In cunoscuta balada Miorita sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui”

„Modelul meu este Ilie Nastase, pentru ca nu ii pasa de gura lumii si s-a insurat de multe ori. Cand l-a suparat cineva i-a dat-o la temelie”

„Catalin a luat-o in luntre pe Catalina si s-au iubit in mijlocul lacului sub privirile Luceafarului care era gelos”

„Titlul operei poate fi interpretat din punct de vedere astronomic precum o stea aproape de pamant, foarte stralucitoare care poate fi vazuta cu ochiul liber”

„Nu putem avea imagini poetice, pentru ca textul nu e cu fotografii”

„Rolul cratimei este de a ajuta, a usura deplasarea, mersul pe jos”

„Cele patru elemente de structura de la Morometii sunt cele patru volume. E un roman-fluviu si n-a incaput intr-o singura carte”

„Ilie Moromete ii lua la misto pe toti pentru ca se credea superior din nastere. N-a avut nevoie de multa scoala si de aceea e idolul meu”

„Baltagul este un fel de topor folosit si in zilele noastre pentru comiterea crimelor. Dupa acest topor a plecat Victoria Lipan, probabil ca avea nevoie de el pentru muncile campului sau ca sa taie lemne”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea