Social

#covorase profesionale #covorase

Pentru un design interior modern si functional, alege covorasele profesionale!

Designul interior, indiferent de domeniul in care activezi, reprezinta un aspect care influenteaza modul in care oamenii iti privesc afacerea. Stim cu totii, detaliile corecte transforma complet atmosfera intr-o incapere. Cum poti sa infrumusetezi spatiul, fara a investi in mobilier si alte elemente scumpe de decor? Alegand covorase profesionale, fie pentru zona de intrare in cladire, fie pentru birouri sau pentru anumite spatii destinate diverselor activitati.

Covorase profesionale - pentru mai mult stil si functionalitate in zona de intrare

Zona de intrare intr-o cladire, fie ca vorbim despre o cladire de birouri, publica sau un restaurant, este des frecventata de zeci de oameni. Iar cea mai buna alegerea pentru protejarea interiorului, o reprezinta covorasele profesionale, special realizate pentru orice cladire. Acestea au rolul de a absorbi murdaria si de a dezinfecta, astfel incat toti cei care iti trec pragul sa paseasca in interior cu pantofii curati. Poti alege covorase profesionale igienizante, covorase cu cadru de aluminiu, modele confectionate special pentru exterior, care sa faca fata cerintelor de trafic intens. Astfel de articole sunt realizate din materiale durabile, precum cauciuc natural, PVC, polipropilena, vinil sau aluminiu, pentru a rezista la murdarie, pete si uzura. Nu sunt greu de intretinut, devenind o alegere potrivita pentru spatiile cu trafic intens. In functie de preferinte, poti selecta diverse marimi si culori, pentru a se asorta perfect cu imagina brandului tau. De asemenea, dat fiind varietatea de modele, ai oportunitatea de a selecta si covorase profesionale ergonomice anti-oboseala. 

Mocheta birou - pentru un spatiu primitor si productiv

Birourile sunt cele in care se desfasoara activitatile cele mai importante si unde au loc intalniri intre potentiali colaboratori. Pentru un birou cu design modern, dar si functional, alege sa-l decorezi cu o mocheta birou horeca gri, bej, maro, negru, rosu sau orice alta culoare se potriveste interiorului. O astfel de mocheta nu doar ca va infrumuseta intregul spatiu, dar reuseste sa creeze si un mediu de lucru practic si productiv. Reduce zgomotele nedorite, ajuta la mentinerea unei temperaturi placute si are si un aspect elegant. Mocheta poate fi montata nu doar in zona de birouri, ci si in intregul restaurant, facand fata cu succes traficului zilnic.

Covorase personalizate cu logo - fa-ti cunoscut brandul

In mediul de afaceri, imaginea conteaza cu adevarat. Clientii tai vor fi mai incantati atunci cand la intrare ii intampina un covor personalizat, cu logo-ul companiei. Acest lucru propune un mod subtil, dar puternic, prin care iti poti promova brandul. Astfel de covorase personalizate cu logo sunt confectionate din materiale de calitate, caracterizandu-se prin rezistenta in fata uzurii zilnice. Le poti pozitiona fie la intrarea in cladirea cu birouri, fie in sala de asteptare sau chiar in fata biroului in care iti desfasori activitatea. Vei reusi in acest fel sa creezi coerenta in identitatea vizuala a companiei. Poti opta pentru modele special pentru exterior, presuri personalizate pentru interior, dar si covorase tip carpeta, pe care sa le folosesti pentru a decora un intreg hol cu imaginea brandului. In plus, sunt usor de intretinut si reusesc sa faca fata traficului intens. 

Fie ca detii un birou, un restaurant, un cabinet medical sau un salon de infrumusetare, imaginea conteaza. Asadar, asigura-te ca alegi covorase profesionale potrivite pentru necesitatile tale, dar care vor reusi sa creeze un design modern. La urma urmei, astfel de articole nu sunt doar simple accesorii, ci detalii care sporesc semnificativ imaginea brandului.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea