Social

#romani #vacanta

Comportamentul romanilor in vacanta de iarna. Care sunt destinatiile in care obisnuiesc sa inchirieze masini

Principalele destinatii in care romanii inchiriaza masini in perioada sarbatorilor de iarna sunt Germania, Italia, Franta si Statele Unite ale Americii, potrivit datelor recente ale furnizorului global de transport, Avis Romania.

In acelasi timp, Romania este o destinatie preferata pentru clientii din SUA, Italia, Spania, Franta, Germania si Marea Britanie.

“Destinatiile alese de clientii nostri reflecta nu doar preferintele de calatorie din Romania, ci si dinamica economica a pietei de rent a car in perioada vacantelor de iarna. Avis Romania este pregatita sa ofere servicii flexibile si de incredere pentru a raspunde nevoilor clientilor sai in orice context economic sau sezon”, a declarat Adrian Halmagean, CEO Avis Romania.

In timpul sarbatorilor de iarna, si destinatiile din Romania sunt cautate de catre calatorii internationali si locali; inclusiv, Bucuresti, Otopeni, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova si Timisoara.

Romanii si nu numai, au la dispozitie o multime de optiuni pentru a raspunde nevoilor lor de calatorie, SUV-urile si masinile cu transmisie automata fiind optiunea preferata pentru multi dintre acestia. In plus, companiile de inchirieri auto ofera solutii de transport accesibile si atractive, adaptate cerintelor diverse ale clientilor sai si se adapteaza permanent la dinamica schimbarilor in preferintele consumatorilor.

“Serviciile de rent a car inca isi fac loc in preferintele consumatorilor si raman o alegere utilizata in principal in contextul vacantelor in strainatate. Analiza noastra indica o orientare puternica a clientilor care opteaza pentru inchirieri catre categoriile de masini cu transmisie automata. Aceasta preferinta este influentata de dorinta de a experimenta un stil de condus usor si confortabil in timpul calatoriei. Evolutiile din segmentul inchirieri auto reflecta nu numai o schimbare a optiunilor de transport, ci si un raspuns la nevoile in continua schimbare ale comunitatii de consumatori”, a adaugat Adrian Halmagean.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea