Social

#solutie pentru spalarea vaselor #P&G #Fairy

Fairyconomie in bucatarie

Fairy, brand emblematic P&G, continua misiunea de a promova solutii inovatoare si care aduc valoare prin intermediul platformei Fairyconomie,. Prin acest demers, Fairy se angajeaza sa educe si sa inspire oamenii sa adopte o abordare constienta si sustenabila in gestionarea resurselor in gospodarie.

Fairy ofera sfaturi practice pentru o gospodarie eficienta si responsabila, inclusiv:

1. Idei creative pentru a reutiliza resturile alimentare in mese noi si apetisante 

2. Informatii despre importanta depozitarii adecvate a alimentelor si mentinerea temperaturii optime in frigider (0-5ºC);

3. Crearea unei liste de cumparaturi pentru o gestionare mai eficienta a timpului si a costurilor;

4. Planificarea pe cat posibil a meselor pentru a achizitiona produsele necesare in cantitati suficiente si pentru a evita risipa.

 

In plus, produsul Fairy isi demonstreaza eficacitatea prin caracteristicile cheie - spuma bogata pentru eliminarea grasimii si o concentratie mai mare care ajuta la o utilizare indelungata. Fairy este o solutie eficace pentru spalarea vaselor, oalelor si tigailor, precum si pentru mentinerea stralucirii paharelor. In plus, Fairy surprinde cu puterea sa de curatare – indeparteaza reziduurile cu usurinta si reda vaselor stralucirea initiala.

 Chef Adrian Hadean se alatura proiectului cu trei retete economice pentru sarbatori:

1. Muschi umplut cu carne tocata si condimenta, gata sa impresioneze papilele gustative:

Infigeti o lingura de lemn in muschi pentru a crea un canal. Umpleti carnatarul cu amestec de carne tocata (porc, vita, cimbru, piper, sare, boia). Se umple muschiul, se leaga cu sfoara si se condimenteaza cu chimen, ienibahar si piper. Coaceti la 160°C timp de 1,5 ore si apoi la 180°C timp de 30 de minute. Lasati sa se odihneasca 10 minute inainte de a taia.

2. Tort cu mere, caramel si nuci, preparat cu ingrediente simple si delicioase:

Merele sunt importante – nici prea dulci, nici acre, nici prea tari si sa nu fie mari. Se curata merele, se taie si se asaza in tava unsa cu unt si presarata cu zahar brun si alune. Se adauga zahar si miez de nuca si tot continutul se coace la 200°C pentru un sfert de ora. Aluatul pentru blat include 130g faina, 130g zahar, praf de copt si seminte de anason. Se amesteca galbenusurile cu ulei si zahar, apoi se adauga faina si se incorporeaza spuma de albusuri. Se toarna peste merele coapte si se coace la 180°C pana trece testul cu scobitoarea. Se raceste, se rastoarna pe un platou si se serveste cu frisca si fistic zdrobit.

3. Sarmale reinterpretate in cheie economica, cu umplutura bogata si gust autentic:

Umplutura consta in 500g pulpa de vita si 500g pastrama de oaie, tocate in masina de tocat carne. Adaugati ceapa verde si unt (82% grasime), 100-110g orez (la 1kg carne), ou, cimbru uscat, boia dulce, rosii pasate. Optional: carne afumata, foi de dafin, vin – trebuie sa fie placut la baut, altfel nu va fi gustos nici in mancare. Caliti ceapa si orezul in unt, adaugati la carne, apoi ou, cimbru, boia, rosii; amestecati bine. Intr-o oala, asezati varza tocata, carnat afumat sau slanina, cimbru, foi de dafin, apoi un strat de sarmale. Repetati adaugand bulion intre straturi. Adaugati carnat, cimbru, foi de dafin. Turnati vin alb si pasta de rosii diluata cu apa. Acoperiti cu hartie de copt, coaceti 3 ore la 150°C.

Fairy si Chef Adrian Hadean va ureaza sarbatori fericite si pofta buna!

 

Despre Procter & Gamble 

P&G deserveste consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de incredere, de calitate si superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® si Tide®. Comunitatea P&G desfasoara operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Va rugam sa vizitati http://www.pg.com pentru noutati si informatii suplimentare despre P&G si brandurile sale. 

 

FOTO:https://www.youtil.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea