Social

#NoDirtyDishesDay #ziua fara vase murdare #spalare vase

Pe 18 mai, este sarbatorita “Ziua fara vase murdare”! Cum poti scapa de calvarul spalarii vaselor

Fiecare zi este o zi speciala, care merita sarbatorita, mai ales atunci cand iti aduce si beneficii. Stiai insa ca pe 18 mai este sarbatorita “Ziua fara vase murdare”?

 

In orice zi a anului exista cel putin o sarbatoare demna de atentie, iar aceasta este una dintre ele, mai ales daca nu iti placce sa speli vase.

#NoDirtyDishesDay – Ziua fara vase murdare

Daca te-ai saturat ca zilnic sa speli vase, astazi poti spune pas acestui lucru.  #NoDirtyDishesDay, sau “Ziua fara vase murdare”, este sarbatorita in SUA pe 18 mai, in fiecare an. In aceqasta zi, oamenii nu murdaresc si nu spala vasele.

Cum poti face acest lucru?

Unii oameni ustin ca mananca la restaurant. In acest fel scapa de spalarea vaselor. Altii, in schimb, folosesc tacamuri de unica folosinta, pe care apoi le arunca. Exista si oameni care aleg sa consume alimente care nu necesita ustensile pentru a fi consumate. Adica alimentele de tip fast food, sau junk food, care pot fi consumate cu mana.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea