Social

#profesionisti #secrete #design interior #succes #amenajari interioare #design

Pasionat(a) de design interior? Afla secretele unei amenajari interioare de succes de la cei mai buni profesionisti din domeniu!

Stimuleaza-ti creativitatea si pune in aplicare cele mai noi tendinte si tehnici de design interior, prin intermediul cursurilor oferite de profesionistii DallesGo. Beneficiaza de suportul si cunostintele celei mai cunoscute platforme de cursuri interactive din Bucuresti si lanseaza-ti cariera de designer de interior!

Iti poti transforma pasiunea intr-un business de succes, ce-ti va oferi implinire si sens intr-un mod creativ si concret. Inscrie-te la cursurile de design interior pentru incepatori sau avansati si invata sa realizezi proiecte de design si sa amenajezi spatiile interioare, conferindu-le o ambianta incantatoare si functionala.

Acceseaza cel mai complet curs de interior design pentru incepatori si da startul unei cariere de succes!

Acum ai posibilitatea sa te inscrii la un curs design interior care iti trezeste curiozitatea, iti modeleaza sensibilitatea si iti ofera informatii valoroase cu privire la spatiile interioare ce au nevoie de amenajare. Vei capata cunostinte care se concentreaza pe imbunatatirea spatiului interior intr-un mod estetic si functional, lucrand cu elemente (precum materiale, texturi, lumina, culori) si programe de design, pentru crearea unor amenajari interioare deosebite.

Cursul este unul interactiv, dureaza 12 saptamani si este structurat in asa fel incat sa incorporezi usor atat notiuni teoretice de design, dar mai ales practice. La finalul cursului vei detine toate cunostintele necesare pentru a realiza propriul tau proiect de amenajare interioara. Pe durata cursului vei beneficia de indrumarea unui profesor specializat in design interior, care iti va oferi sprijin pe scala invatarii, indiferent daca ai sa nu experienta in acest domeniu.

Cursul se desfasoara atat la sediile DallesGo din numeroase orase din tara, dar si online. In acest fel, iti alegi varianta convenabila in functie de programul tau zilnic. In cadrul cursului vei deprinde numeroase cunostinte legate de designul interior, printre acestea numarandu-se:

  • Stiluri de design clasice (Baroc, Rococo, Neoclasic)
  • Stiluri de design contemporane (Retro Contemporan, Minimalism, Eclectic, Industrial)
  • Stiluri locale de design (Scandinav, Mediteraneean, Provensal, Marocan)
  • Noțiuni de ergonomie și mobilare spatiu interior
  • Cromatica si textura
  • Utilizarea luminii si a corpurilor de iluminat in designul interior
  • Notiuni de cultura a locuirii si amenajare a spatiilor interioare

Nu in ultimul rand, vei invata cum sa abordezi un proiect si cum sa discuti cu clientii tai, reusind sa-ti dezvolti perceptia si constientizand mai usor nevoile acestora. La finalul cursului vei reusi sa-ti insusesti si sa pui in practica informatiile intr-un mod personal si profesional.

Beneficiaza de avantajele oferite de cea mai populara platforma de cursuri interactive din Bucuresti!

Cursul de design interior oferit de profesionistii de la DallesGo te va ajuta sa-ti consolidezi pasiunea pentru design. Vei parcurge pasii necesari, ce in final se vor concretiza intr-o activitate care te va defini si iti va oferi elanul necesar pentru viitor. Vei capata toate cunostintele pe care trebuie sa le aiba un designer profesionist in raport cu valorile sociale si culturale emergente.

Printre avantajele oferite de cursul de interior design se numara:

  • Experienta interactiva si educatie profesionala excelenta
  • Cunostinte predate de profesori cu reputatie si tehnici moderne de predare
  • Posibilitatea de a dezvolta proiecte creative si functionale de design
  • Beneficiezi de networking intr-un context social si profesional
  • Studiezi impactul noilor tehnologii si materiale in amenajarea spatiului fizic
  • Capeti abilitatea de a spori valoarea proiectelor tale in fata clientilor
  • Obtii specializare in design interior

Astfel, parcurgand notiunile predate si beneficiind de indrumarea unor profesori dornici sa te ajute, vei realiza primii pasi necesari pentru a face fata cu succes viitoarelor tale proiecte de design. Inscrie-te acum la un curs amenajari interioare pentru incepatori sau avansati, pune in aplicare cunostintele tale in mod creativ si in folosul oamenilor!

FOTO: dallesgo.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea