Social

#amenajare casa #design interior #design

Invata cum sa-ti amenajezi singur casa

De cate ori nu te-ai intrebat ce culori sa combini la tine acasa pentru a evita un kitsch? Sau ce trucuri sa folosesti pentru locuinta ta de 30 mp sa para de 50 mp? Sau poate chiar la ce distanta sa montezi un televizor sau diverse tablouri?

BALNAK Design a lansat cursul „DE LA ZERO“, ce iti ofera raspunsurile la toate intrebarile tale in materie de amenajare si decorare a casei. Fie ca vorbim de iluminat, culori, organizarea spatiului, distantele recomandate, amenajarea baii sau chiar ergonomia bucatariei si alegerea electrocasnicelor, cursul „DE LA ZERO“ te ajuta sa obtii o amenajare care iti va oferi atat confortul necesar cat si satisfactia punerii in practica corect a propriilor tale idei.

Economiseste timp si bani, facand totul singur, in loc sa cauti pe internet informatiile pe care BALNAK Design deja le-a pregatit pentru tine. In plus, la achizitionarea cursului ai parte de reduceri substantiale la furnizori de top din domeniu.

Daca ai fost incantat de curs si vrei sa afle si altii, obtine si un venit pasiv. Cursul iti ofera posibilitatea si de a castiga bani din fiecare recomandare a cursului la alte persoane. Pentru fiecare vanzare generata prin link-ul tau de afiliat, tu o sa primesti 15% din valoarea cursului.  100 vanzari inseamna 2.775€.  

Beneficiaza si tu de cel mai accesibil si relevant curs in domeniu daca ai in plan amenajarea locuintei tale la doar 185€.

Peste 400 de persoane si-au transformat deja casa in „acasa” cu ajutorul „DE LA ZERO”. Si tu meriti sa fii fericit intr-o casa noua!

Alatura-te acum tu comunitatii BAL•NAK si profita de toate beneficiile!

“Dupa un drum care m-a dus de la economie la management, vanzari si moda, am decis sa o iau de la zero. Astfel, la inceput de pandemie am creat BALNAK Design, care s-a nascut din propria nevoia de a crea acasa un spatiu de care sa fim mandri si in care sa ne simtim confortabil. Mici schimbari de culori, iluminat sau chiar aranjarea mobilierului pot face diferenta si BALNAK Design pune bazele pentru ca fiecare sa-si poata transforma casa intr-un colt de Rai.” a declarat Gianina Matei, fondator BALNAK Design.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea