Social

#depresurizare # aeronava tarom #otopeni #panica #tarom

Panica la bordul unei aeronave TAROM, plina cu pasageri! S-a intors de urgenta pe Otopeni. Care a fost problema

O aeronava TAROM, plina cu pasageri romani, care se indreptatu spre Antalya, s-a intors de urgenta pe aeroportul Otopeni, la scurt timp dupa decolare.

 

In timpul zborului, la putin timp de la decolare, a aparut o problema cu presurizarea, unul dintre geamuri fiind fisurat. Pilotii au decis sa se intoarca de ugenta pe aeroport.

La scurt timp dupa decolare, pilotul i-a informat pe pasageri ca este posibil sa intampine o problema cu presurizarea, motiv pentru care este nevoie sa se intoarca pe Aeroportul Otopeni pentru mai multe verificari.

Din fericire aeronava a aterizat fara probleme pe aeroport la ora 8:45.

"Dupa decolare a aparut o problema cu presurizarea. Comandatul a luat decizia returnarii la baza. In nicio clipa pasagerii nu au fost pusi in pericol. Aveam o alta aeronava pregatita in cazul in care aceasta nu ar fi fost apta de zbor.

Aeronava a fost luata in primire de personalul TAROM si s-a decis ca ea este apta de zbor. Pasagerii au fost informati",  a declarat, pentru Realitatea PLUS, Marius Popescu, purtator de cuvant al TAROM. 

Potrivit sursei citate, pasagerii ar fi trebuit sa ajunga in Antalya in jurul orei 10:00.

Marius Popescu a mai spus ca pasagerii cursei TAROM nu au fost debarcati, precizand ca echipa tehnica a oferit asistenta tehnica pe loc.

"Odata ce se va efectua alimentarea aeronavei, aceasta va decola catre Antalya", a mai spus Popescu. 

FOTO: facebook.com/tarom.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea