Social

#organizare #eficientizare #afacere

Organizeaza, eficientizeaza si extinde-ti afacerea in mod natural, organic!

Cea mai des intalnita intrebare de care ne lovim in cadrul intrevederilor, este... CUM?

 

Cei mai multi clienti spun ca au apelat deja la numeroase metode de promovare, unde au cheltuit bugete semnificative, dar nu au avut rezultatele mult dorite... deci e posibil ca modul de aplicare sa nu fi fost cel corect.

Astfel ca la SEO 4Prime incepem prin a discuta cu clientul, a vedea ce-si doreste cu adevarat si a analiza cea mai buna strategie care i se potriveste, adaptand totul la un buget foarte rezonabil care sa nu fie o povara suplimentara pentru afacere.

From ZERO (0) to HERO - eficientizam totul in 4 pasi simpli:

...setam obiective reale (nu imaginare, mult visate)

Analizam lucrurile etapa cu etapa, iar dupa ce obtinem acceptul clientului demaram implementarea. Nu incercam sa sarim peste etape, deoarece nu exista drum scurt si garantat catre rezultatul dorit, iar acest lucru poate dauna in dezvoltarea campaniei, aceasta nemaiavand parte de succes.

Totodata obiectivele stabilite trebuiesc bine analizate si corelate cu puterea de implementare a companiei tale, iar ulterior totul trebuie analizat si revalidat. O campanie PPC (fie ea in cadrul retelelor sociale sau Google Ads) trebuie sa fie extrem de bine planificata, deoarece ne asteptam sa aduca o creștere semnificativa a vanzarilor (fie de produse, fie de servicii – in functie de ceea ce comercializeaza clientul in cauza). Astfel, putem spune ca este important sa iți setezi fie anual, fie trimestrial, obiective realiste pe care compania / afacerea ta ar trebui sa le atinga, sa le presteze si sa le mentina.

Cele descrise mai sus pot fi coroborate cu zicala "ne intindem cat ne tine plapuma" :)

Dezvoltam site-ul | blog-ul existent sau...

... daca nu avem unul, demaram executia unuia nou, bine gandit de la zero.

Site-ul, mai presus de toate, trebuie sa fie extrem de bine structurat, atat ca si optimizare SEO,  cat si UI / UX, continut de calitate, viteza mare de incarcare, relevant, modern, adaptiv / responsiv, etc.

Trebuie sa aratam celor care ne viziteaza site-ul ca sunt importanti pentru tine, oferindu-le servicii / produse / informatii de calitate, relevante. Astfel nu numai ca ii vei castiga ca si clienti / parteneri, dar ii si vei mentine.

Analizam pe cine avem ca si competitie in nisa afacerii noastre si cum ne pozitionam fata de ei. Acest lucru trebuie analizat la fiecare etapa calendaristica stabilita (anual, semestrial, trimestrial, lunar).

Foloseste marketing on-line

Cele mai optime metode si strategii de promovare sunt retelele sociale: Instagram, Twitter, TikTok, Facebook / Meta, etc...fie ca doresti sa iti promovezi produsul pe una, pe unele dintre retelele de top sau pe toate. Aici lasam la alegerea ta, in concordanta cu bugetele pe care doresti sa le aloci.

Dar pentru a fi eficient in fluxul de stiri si postari din cadrul retelelor, trebuiesc aplicate strategii de marketing specifice produsului tau / industriei din care faci parte.

Putem sa te ajutam atat cu realizarea postarii, a continutului, dar si a realizarii videoclipului (filmare, editare, montaj, etc).

Colaboreaza cu profesionisti care vor eficientiza procesul tau de marketing

Formula perfecta pentru a esua este ca tu, detinator al afacerii sa incerci sa le faci pe toate, mergand pe premiza ca asa nu dai niciun ban, vei avea cost zero, iar afacerea va merge perfect – acest mindset este unul total gresit. DE CE?...

... deoarece nu vei avea timpul, dedicatia, puterea si energia de a invata totul, de a fi in top cu toate strategiile de marketing, de croseta si a aplica strategia castigatoare, etc.

Cel mai bine este sa colaborezi cu oameni specializati care iti vor livra lucrurile cele mai bune si cele mai eficiente pentru afacerea ta. Astfel, tu te vei ocupa de lucrurile cu adevarat importante care duc la succes si la o scalare eficienta a afacerii tale.

Acest tip de strategie l-am discutat cu multiplii clienti, din diferite domenii, astfel ca o firma care ofera servicii de cosmetica, frizerie, manichiura sau productie termopane Bucuresti sau remediile alternative prin procedura Terapia Bowen, devine extrem de interesanta cand distribuie materiale cu informații relevante catre publicul ținta.

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online, transformand bugetul tau de promovare din cheltuiala in investițe profitabila, bazandu-ne pe strategii care testate in timp, reale, care functioneaza 100%.

Hai sa ne cunoastem, sa bem o cafea si sa discutam tot ce e nevoie sa stii pentru a-ti dezvolta afacerea, asa cum doresti.

Contacteaza-ne la: www.seo4prime.com  |  info@seo4prime.com

FOTO: seo4prime.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea