Social

#spectacol aviatic #BIAS 2022 #BIAS

BIAS revine dupa doi ani de pauza cu o editie speciala. Pilotilor romani li se alatura militari din SUA

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2022 (BIAS 2022) va fi organizat weekendul acesta de Fortele Aeriene Romane. Spectacolul aviatic revine dupa doi ani de pauza, cauzata de pandemie.

Pasionatii de aviatie vor putea vedea duminica, 4 septembrie, evolutii solo, survol cu formatia si exercitii tactice ale aeronavelor F-16 Fighting Falcon, IAR 99 Soim, C-27J Spartan, Antonov AN-26, IAR-330 Puma, IAR-316 Alouette si IAK-52.

Vizitatorii BIAS vor avea posibilitatea de a vedea in expozitie statica aeronave F-16 Fighting Falcon, C-27J Spartan, AN-30, IAR-330 Puma, IAK-52, IAR-99 Soim si aparatul de zbor monoplan Vlaicu II, precum si tehnica din dotarea unitatilor de artilerie si rachete antiaeriene, radiolocatie si EOD.

Anuntat initial pentru 3 septembrie, spectacolul a fost amanat pentru data de 4 septembrie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

“Va asteptam la cea de-a douasprezecea editie a celui mai impresionant spectacol aviatic din Romania: Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition, ce va avea loc in incinta Aeroportului International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu si Romaero.

Fortele Aeriene Romane, coorganizatoare ale Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition, vor fi reprezentate, in evolutii solo, survol cu formatia si exercitii tactice, de aeronave F-16 Fighting Falcon, IAR 99 Soim, C-27J Spartan, Antonov AN-26, IAR-330 Puma, IAR-316 Alouette si IAK-52.

Vizitatorii BIAS vor avea posibilitatea de a vedea in expozitie statica aeronave F-16 Fighting Falcon, C-27J Spartan, AN-30, IAR-330 Puma, IAK-52, IAR-99 Soim si aparatul de zbor monoplan Vlaicu II, precum si tehnica din dotarea unitatilor de artilerie si rachete antiaeriene, radiolocatie si EOD.

Totodata, curiosi de toate varstele vor avea ocazia sa incerce simulatoarele de zbor IFR "ELITTE PI-135","Flight Simulator X" si "IAR 316B" si au sansa sa se bucure pentru cateva minute de senzatia si complexitatea unui zbor cu avionul sau cu elicopterul.

Si-au anuntat participarea, cu aeronave in evolutie dinamica, parteneri militari straini din cadrul Statelor Unite ale Americii, Italiei si Sloveniei. In expozitie statica vor putea fi admirate aeronave din cadrul Statelor Unite ale Americii, Canadei, Slovaciei, Ungariei si Germaniei.

Dupa o absenta de doi ani, la #BIAS2022 celebram, in #AnulSmarandaBraescu, doua momente importante din viata si cariera celei supranumite #ReginaAerului: 125 de ani de la nastere si 90 de ani de la stabilirea recordului mondial de altitudine la saltul cu parasuta (7.233 de metri, cu durata de 25 de minute), record omologat de aeroclubul din Washington.

Join us @ Baneasa Airport & Romaero

INFORMATII UTILE:

General Aviation Exhibition: 4 septembrie

Intrarea publicului la #BIAS2022 este libera!

Accesul publicului se face prin ROMAERO

Nu se asigura parcare!

Va recomandam sa utilizati mijloacele de transport in comun (liniile STB 112, 131, 148, 149, 205, 261, 301, 304, 335, 605, precum si linia STB expres 783).” , informeaza Fortele Aeriene Romane, intr-o postare pe Facebook.

"Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cea de-a douasprezecea editie a Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition se AMANA pentru #4septembrie, duminica!

Maine, intre orele 12:00-20.00, expozitia statica este deschisa si se desfasoara antrenamente, daca vremea ne permite.

Va asteptam!", anunta Fortele Aeriene Romane.

FOTO: facebook.com/ForteleAerieneRomane

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea