Social

#oamenii strazii #cluj-napoca #gara

Oamenii strazii au invadat gara din Cluj-Napoca

Calatorii care asteapta noaptea trenul in Gara din Cluj-Napoca sunt ingroziti de numarul mare de oameni ai strazii care isi gasesc adapostul aici. Firma de paza a reziliat contractul pentru ca CFR nu si-a platit datoriile uriase.

Sa iei trenul din Cluj-Napoca noaptea a devenit un pericol. Oamenii strazii se aduna in incinta garii, dupa ce firma de paza care permitea accesul numai calatorilor cu bilet a decis sa nu mai presteze servicii din cauza datoriilor care depasesc 170.000 de lei.

Singurele forte de ordine care mai viziteaza gara sunt politistii de la Transporturi feroviare. Prezenta lor se face simtita doar atunci cand este reclamat un furt. Angajatii CFR si calatorii sunt nemultumiti de lipsa paznicilor, care a dus la transformarea garii intr-un adevarat adaport pentru oamenii strazii.

"Fiecare persoana juridica trebuie sa-si asigure paza conform legii 333, legea e valabila pentru toata lumea si pentru CFR", a declarat comisarul sef de la Transporturi feroviare, Emil Ursut, pentru Realitatea.net.

Un alt contract pentru asigurarea pazei va fi incheiat doar cand situatia financiara o va permite, au anuntat reprezentantii CFR Infrastructura .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea