Social

#vlog de gatit #influencer #liviu dragnea

Nu e gluma! Liviu Dragnea a devenit influencer pe zona de gatit: Are si emisiune culinara

Fost presedinte al Partidului Social Democrat, ajuns la puscarie in primavara anului 2019 si eliberat in vara anului 2021, Liviu Dragnea a surprins recent pe toata lumea, dupa ce a luat decizia de a-si face canal de YouTube si de a deveni vlogger culinar.

 

Intitulat „Bucataria de acasa”, proiectul lui Liviu Dragnea a debutat  cum nu se putea mai bine pentru fostul om politic: s-a viralizat rapid si a adunat aproape 200.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore.

„Bine ati venit pe canalul de YouTube ! Astazi, va prezentam o reteta delicioasa de teci, pregatita in mod traditional cu ingrediente proaspete si iubire. In acest videoclip, veti vedea cum sa faceti teci crocante si aromate, umplute cu un amestec delicios de legume si carne de vita”, a scris Liviu Dragnea in descrierea primului episod din „Bucataria de acasa”.

Asa cum era de astepta, ironiile la adresa lui Liviu Dragnea nu au intarziat sa apara, iar multi internauti au facut glume in sectiunea de comentarii de pe YouTube. „Tin minte cand ne spunea Liviu ca o sa ajunga un mare bucatar , ne-ai facut mandrii pe toti colegii de celula”, „Cat a imbatranit Gordon Ramsey” si „Foarte buna mancarea, am avut sansa sa gust cand eram colegi de celula” au fost doar cateva dintre comentarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea