Social

#gatire preparate delicioase #preparate delicioase

In luna martie, GOSPODINII si GOSPODINELE si-au aratat dragostea pentru femeile speciale din viata lor, gatind preparate delicioase in cinstea lor

Oamenii de stiinta si romanele fabuloase au incercat sa defineasca iubirea in numeroase feluri si au prezentat-o sub diferite forme. Insa, au gasit ei cu adevarat definitia exacta pentru acest sentiment inaltator, oare?

 

Noi credem ca aceste cautari sunt inca in desfasurare. Si mai credem ca nu trebuie sa rasfoim carti sau articole ca sa intelegem cu adevarat ce inseamna, ci, mai degraba, ne revine frumoasa misiune de a trai si a ne bucura cu adevarat de acest sentiment.

Fairy, un brand P&G care raspunde constant celor mai complexe nevoi ale consumatorilor, si sustine, in acelasi timp, o viata armonioasa de familie, a lansat o campanie locala prin care gospodinii si gospodinele din intreaga tara au fost invitati sa gateasca cu extra dragoste pentru femeile speciale din viata lor. Manifestandu-si interesul pentru modul in care romanii isi arata dragostea fata de persoanele dragi, Fairy nu a ezitat sa ii intrebe pe acestia ce mancaruri delicioase au pregatit. Pentru ca atunci cand dragostea trece prin stomac, mancarea ocupa un loc de cinste in aceasta ecuatie. Mai ales cand peste preparatul preferat este adaugat ingredientul secret: iubirea.

Asadar, printre cele mai indragite preparate in randul romanilor se afla, desigur, deserturile: fie ca vorbim despre tiramisu, tort cu ciocolata, rulouri cu scortisoara sau despre traditionalele poale in brau si nuci umplute, gospodinele si gospodinii s-au intrecut pe ei insisi in pregatirea unor retete delicioase. Bineinteles, si felurile principale sunt la loc de cinste in topul favoritelor cu paste, pizza, aripioare marinate cu sos barbeque, somon cu legume si pui la cuptor.

Si in timp ce gospodinele si gospodinii s-au bucurat de momente fericite in familie, Fairy a avut grija ca bucataria sa fie luna in urma lor: vase impecabile cu si mai putin efort.

FOTO: youtil.ro/brand/fairy

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea