Social

#produse curatenie #galeata #mop

Nevoie de mop cu galeata? Afla de aici de Dezitec si de produsele disponibile

Toata lumea isi doreste sa aiba parte de o locuinta curata si ordonata, iar prin utilizarea acelor mopuri cu galeti acest lucru poate fi facut intr-un mod simplu si usor. Incepand cu podelele stralucitoare si pana la suprafetele lustruite, mopurile cu galeti ne ajuta sa obtinem rezultate deosebite in timpul sesiunilor de curatenie. Daca esti in cautarea acelor produse de curatenie si solutii care sa te ajute in acele sesiuni de curatenie, trebuie sa afli de magazinul Dezitec si despre oferta lor.

 

Dezitec este unul dintre acele magazine din care poti cumpara un mop cu galeata daca ai neaparata voie de aceste doua, detergenti speciali pentru pardoseli sau pentru vase si dispozitive care te ajuta sa ai parte de o curatenie simpla si de efect in acelasi timp. Poate ti s-ar putea parea ceva banal, dar cu siguranta nu te-ai gandit ca uneori instrumentele eficiente te ajuta pe tine sa cureti mai rapid si mai mult, daca dimensiunea spatiului este una mare.

Partenerul tau de nadejde cand vine vorba de curatenie

Casa ta are nevoie macar o data pe saptamana de o curatenie ca la carte. O sesiune de curatenie care sa cuprinda aspirare, sters cu mopul, stergerea diferitelor suprafete si chiar lustruirea lor. Ei bine, in cadrul acestui magazin gasesti si dispozitive care sa te ajute in tot acest demers, dar si solutii parfumate care sa te ajute. Nu trebuie sa mai cauti in alta parte produse de curatenie, pentru ca le gasesti pe acestea in cadrul Dezitec. Preturile pe care le vei gasi in acest magazin online sunt unele acceptabile, ideale pentru buzunarul tau.

Mopurile plate sunt acum la moda. Cele clasice au fost inlocuite cu aceasta varianta care acopera o mai mare suprafata si asigura o curatenie mai eficienta. La birou sau acasa, aceste mopuri sunt folosite intocmai pentru ca reusesc sa elimine murdaria si sa lase in urma o suprafata curata.

Produsele gasite in cadrul magazinului Dezitec sunt potrivite si pentru acele pensiuni sau hoteluri in care se organizeaza sesiuni de curatenie dupa fiecare plecare a celor ce s-au cazat. Se pot cumpara de la Dezitec carucioare de curatenie in care pot fi depozitate solutiile, lavetele si buretii care ajuta in tot acest proces al curateniei. Acestea pot fi luate si mutate oriunde este nevoie pentru a se putea face o curatenie eficienta.

Dezitec.ro - plaseaza o comanda cu tot ce ai nevoie dintr-un singur loc

Te vei bucura sa stii ca din cadrul site-ului Dezitec.ro poti sa cumperi toate aceste produse si chiar dispozitive pentru a-ti amenaja si curata eficient spatiul. Dispensere pentru sapun, pentru hartie, hartie igienica, role de bucatarie, toate acestea se pot cumpara din cadrul magazinului online. Este bine sa stii ca iti pune la punct tot stocul de produse cumparand dintr-un sigur loc tot ce ai nevoie.

La nevoie conteaza pe Dezitec si pe gama extinsa de produse, cu siguranta ca vei plasa o a doua comanda.

Date de contact:

+4 0749 768 217

FOTO: dezitec.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea