Social

#daniel balaciu #dana cortea #anchetatori #agresiune #sot

Motivul pentru care Dana Roba a fost agresata de sot. Ce le-a spus Daniel Balaciu anchetatorilor

O intamplare de-a dreptul socanta a avut loc in urma cu aproximativ o saptamana: Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta, a fost agresata de actualul ei sot, Daniel Balaciu.

Din pacate pentru femeie, agresiunea a fost una foarte dura, astfel ca Dana Roba a ajuns de urgenta la spital, fiind in coma. Din primele informatii aparute in presa de scandal, sotul ei a batut-o in cap cu un ciocan!

La cateva zile dupa ce a fost internata, fosta amanta a lui Nicolae Guta a iesit din coma, insa starea ei este in continuare una nu foarte buna. Intre timp, sotul acesteia a fost retinut de oamenii legii.

Potrivit tabloidelor, Daniel Balaciu si-a recunoscut fapta, afirmand, dupa cum anunta Stirile Kanal D, ca a devenit foarte gelos. Din cate se pare, barbatul aflase ca partenera lui avea pe ascuns o alta relatie, iar intr-o seara in care ea a ajuns acasa prea tarziu, el si-a iesit din minti si a inceput sa o agreseze.

Anchetatorii ar fi anuntat ca, imediat ce si-a dat seama ca Dana Roba nu mai misca, sotul femeii a sunat imediat la 112, constientizand ce a facut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea