Social

#energie consumata # cum sa speli vasele # spalare vase in apa rece #spalare vase

Poti sa economisesti pana la 50% din energia consumata atunci cand speli vasele in apa rece

Noul Fairy ofera aceleasi rezultate impecabile chiar si in apa rece si ii invita pe consumatori sa spele vasele la temperaturi mai scazute pentru a economisi energie!

 

Prin inovatia adusa la nivel de produs, Fairy ii ajuta pe acestia sa economiseasca energie in cel mai simplu si practic mod: spalarea vaselor la temperaturi mai scazute.

Fairy, impreuna cu Energy Saving Trust, o organizatie britanica dedicata promovarii eficientei energetice, conservarii si utilizarii durabile a energiei, au descoperit, in urma unui studiu recent, ca pana la 50% din consumul de energie necesar spalarii vaselor poate fi economisita optand pentru temperatura apei la 23 de grade Celsius. Din acelasi studiu reiese faptul ca 53% dintre romani si-ar dori sa salveze mai mult timp, 31% mai multi bani, iar 14% si-ar dori sa reduca consumul de energie.

Cu toate acestea, 88% dintre romani sunt susceptibili cu privire la obtinerea unor rezultate impecabile prin spalarea vaselor in temperaturi scazute, asociind cele 23 de grade Celsius cu apa rece ca gheata. Pentru a explica si mai bine acest aspect, mai jos sunt cateva asocieri prin care consumatorii pot intelege cu exactitate cum se simte apa la aceasta temperatura:

  • Este apa la temperatura camerei: ne imaginam un pahar lasat pe noptiera peste noapte.
  • Este doar putin mai rece decat o baie in piscina in aer liber, dar mult mai calda decat o baie in mare!

Cum functioneaza produsul la temperaturi mai scazute?

Noua formula imbunatatita Fairy este conceputa cu agenti de curatare cu activare rapida, care ofera rezultate exceptionale chiar si la temperaturi scazute. Cu mai multa putere in fiecare picatura, Fairy Max Power actioneaza rapid, chiar si in apa rece, pentru a elimina instantaneu grasimea, lasand vasele stralucitor de curate.

Despre Procter & Gamble

P&G deserveste consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de incredere, de calitate si superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® si Tide®. Comunitatea P&G desfasoara operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Va rugam sa vizitati http://www.pg.com pentru noutati si informatii suplimentare despre P&G si brandurile sale.

FOTO: youtil.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea