Social

# inundatii in tara #locuinte inundate #inundatii #locuinte

Inundatiile fac ravagii in tara! In unele locuinte “Apa e pana la tavan!”

 

Ploile torentiale au facut ravagii in tara. Inundatiile au distrus numeroase locuinte. Oamenii din Buzau au ridicat un zis cu saci de nisip pentru ca apele sa nu mature totul in calea lor.

Sunt mai bine de trei zile de cand inundatiile fac prapad in tara. Pompierii intervin, in continuare, pentru a scoate apele din casele oamenilor. Acestia folosesc motopompe pentru a evacua apele care in unele zone au ajuns pana la tavanul caselor, distrugand toate bunurile oamenilor.

Oamenii au ramas fara solarii, fara culturi, fara animalele din curte, care au fost luate de viituri, dar si fara locuinte. Acestia traiesc un adevarat cosmar. In plus, apele din fantanile din zonele afectate nu mai sunt bune pentru consum.

In aceste conditii, Crucea Rosie a intervenit cu apa si alimente pentru a le da un strop de alinare localnicilor loviti de viituri.

"Am lucrat la acesti castraveti din februarie, am facut si foc in solarii si acum nu mai am nimic", a povestit un localnic, in timp ce altul a declarat ca si-a cautat o zi intreaga porcul care a fost luat de viituri.

In Dolj, o casa s-a prabusit din cauza inundatiilor.

In acelasi timp, in Mehedinti, un sat intreg a ramas izolat, iar oamenii nu mai pot ajunge nici macar la magazin. Acestia traiesc doar cu ce mai au prin casa.

Ploile au facut ravagii si in Gorj, dar si in Caras Severin, unde puhoaiele au intrat in casele oamenilor, dupa ce a plouat torential o zi intreaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea