Social

#program metrou #sfantul andrei #1 decembrie #metrou

Minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie vine cu program special la metrou. Ce program vor avea trenurile

 

Metrorex a anuntat ca in minivacanta de Sfantul Andrei si de 1 Decembrie, trenurile vor circula dupa un program special.

In plus, regia a anuntat ca va veni in sprijinul romanilor care vor sa participe la ceremoniile de Ziua Nationala, introducand trenuri suplimentare. Iata care va fi programul trenurilor pe 30 noiembrie si 1 decembrie, potrivit Metrorex.  

“Metrorex informeaza ca in perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulatia trenurilor de metrou se va desfasura conform graficelor aprobate pentru weekend si sarbatori legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Nationale, Metrorex va introduce trenuri suplimentare, dupa caz, pentru preluarea fluxurilor crescute de calatori.

Echipa Metrorex ureaza tuturor romanilor ”La Multi Ani!” cu ocazia Sfantului Andrei, Ocrotitorul Romaniei si a Zilei Nationale a Romaniei!”, se arata in comunicatul emis de Metrorex.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea