Social

#anunt meteorologi # racire vreme #meteorologi #ninsori

Meteorologii au facut anuntul! Ninsorii pe arii extinse, in weekend. Cum va fi vremea

Iarna isi intra, usor-usor, in drepturi. Meteorologii anunta ca weekendul vine cu temperaturi scazute in mare parte din tara si cu ninsori, atat in zonele montane, dar si in zonele mai joase.

 

Meteorologul ANM, Alina Serban, a declarat in timpul unei emisiuni tv ca in weekend vom avea parte de temperaturi scazute si ninsori slabe, in multe zone din tara. Aceasta a declarat ca si in bucuresti vor scadea temperaturile si sunt asteptate ploi.

"Vorbim de o ameliorare, se vor mai semnala doar pe arii restranse, in zonele montane unde la peste 1700 de metri vom astepta chiar ninsoare insa slab cantitativ.

Vorbim de o usoara racire, temperaturile maxime in nord vor fi de 8-9-10 grade. In restul tarii temperaturile vor depasi 10 grade.

Treptat, maine vom avea maxime pana la 16 grade iar in weekend o racire semnificativa, temperaturile maxime 3-4 cel mult 10 grade in conditiile in care apar si precipitatiile, vorbim de o extindere, vineri. Sambata se vor semnala pe arii extinse, insotite de vant, cam in toate zonele, precipitatii in transformare, la munte dar si in zona mai joasa montana, lapovita si ninsoare.

Minimele deocamdata vor fi mai mari decat media la aceasta data, pana sambata noapte si duminica noapte atunci cand vor fi negative in mare parte din tara.

Si in zona Capitalei persista precipitatiile, in weekend temperatura va fi de cel mult 10-11 grade, in conditiile in care se va intensifica si vantul si vor aparea noi precipitatii", a declarat Alina Serban, meteorolog ANM, pentru Realitatea PLUS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea