Social

#mesaj cutremurator #incendiu #ferma dacilor

Mesajul dureros al lui Matei, baiatul care si-a pierdut tatal si fratii in incendiul de la Ferma Dacilor: „M-ati lasat singur cu mama”

La pensiunea "Ferma Dacilor" din Prahova, in data de 26 decembrie 2023, a avut loc o tragedie infioratoare, cand flacarile au cuprins locatia, lasand in urma un bilant devastator de 7 persoane decedate. In timpul incendiului, desfasurarea unei petreceri private organizate pentru fiul proprietarului s-a transformat intr-un cosmar.

 

Printre cei care si-au pierdut viata se numara si fiul proprietarului, alaturi de prieteni si copii aflati in vacanta cu parintii lor. Printre copiii decedati se afla Luca si Petru Ene, cu varste de 16, respectiv 11 ani, ambii fii ai bodyguard-ului Lucian Ene, recunoscuti pentru performantele lor sportive, Luca practicand fotbal la CSA Steaua, iar fratele sau la New Stars. In ciuda incercarilor de a-si salva fiii, tatal lor a fost si el inghitit de flacari.

In momentul incendiului, in locatie se afla si fratele geaman al lui Luca, Matei, care a reusit sa scape cu viata, dar se afla in prezent internat in spital. Aceasta tragedie a adus suferinta inimaginabila familiei Ene, ramand in viata doar fratele copiilor Ene si mama acestora. De pe patul de spital, Matei, in varsta de 16 ani, a transmis un mesaj sfasietor.

„Tata, ai fost eroul meu, esti exemplu meu in viata, nu imi vine sa cred ca ai plecat asa repede din viata mea, nu imi vad viata fara tine. Petru, te iubesc nespus de mult, esti fratiorul meu si mereu vei fi, esti puterea mea si sufletul meu.

Luca, esti geamanul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odata cu tine, ti-am zis sa vii dupa mine, nu inteleg de ce te-ai oprit… M-ati lasat singur cu mama, o sa am grija de ea va promit. Sunteti familia mea si va iubesc infinit, mi-as fi dat viata pentru voi. Drum lin catre ceruri ingerii mei”, a scris Matei in mediul online.

Sursa foto: ISU Prahova

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea