Social

#fabrica tesla #robot #accident

Inginer din fabrica Tesla, lasat intr-o balta de sange de un robot. Detalii socante despre incident

Un incident socant a avut loc recent la fabrica Giga Texas, aproape de Austin, unde un inginer de la Tesla a fost atacat de un robot in timpul unei defectiuni. Doi martori au asistat cu groaza la eveniment, in timp ce colegul lor, un inginer, a fost agresat de un robot programat sa manevreze componente de aluminiu ale masinilor.

 

Inginerul lucra la programarea software-ului pentru doi roboti Tesla scosi temporar din functiune, cand unul dintre acestia l-a atacat. Robotul l-a doborat la pamant si i-a infip ghearele metalice in spate si brate, lasand "o dara de sange" pe podeaua fabricii.

Incidentul a fost dezvaluit intr-un raport din 2021, investigat de Daily Mail. Un avocat care reprezinta muncitorii de la Tesla's Giga Texas a declarat pentru Daily Mail ca, pe baza discutiilor avute cu acestia, numarul accidentelor din fabrica este semnificativ mai mare decat cel declarat oficial. Acest incident evidentiaza nevoia de a aborda cu atentie siguranta la locul de munca in contextul extinderii utilizarii tehnologiilor automate. ”Am avut o multime de muncitori care au fost raniti. Unul chiar a murit. Ranile si decesul nu exista in aceste rapoarte pe care Tesla ar trebui sa le completeze corect si sa le inainteze autoritatilor”, ar fi declarat avocatul, potrivit Daily Mail.

Foto: YouTube

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea