Social

#mesaje sfantul andrei #sfantul andrei #mesaje

Mesaje de Sfantul Andrei 2022. Transmite-le celor dragi o urare frumoasa

In fiecare an, de Sfantul Andrei, peste 700.00 de romani, dintre care 368.523 barbati si 349.079 femei, isi sarbatoresc onomastica. Nu rata ocazia de a a le trimite mesaje cu urari de ziua lor. Daca nu ai inspiratie am pregatit pentru tine cateva mesaje frumaose, perfecte pentru orice sarbatorit din viata ta.

 

“In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer “La multi ani!”.”

“Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi Ani Andrei/Andreea!”

“E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani!”

“Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!”

“Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!”

“Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!”

“Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!”

“Iti urez “La multi ani”, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.”

“Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craciun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile langa cei dragi.”

“Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorul/iubitul!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea