Social

#sezonul cadourilor #Ceasuri dama #accesorii

Sezonul cadourilor - accesorii de moda sau ceasuri de dama, ce alegi pentru femeia pe care o apreciezi?

In aceasta perioada a anului, cu siguranta, si tu te gandesti sa surprinzi placut persoanele dragi din viata. Mama, sotia, sora, iubita, fiica sunt cateva persoane pe care le iubesti, femei speciale  carora iti doresti sa le oferi daruri minunate cu ocazia sarbatorilor de iarna. Nu stii ce se potriveste mai bine, care sunt produsele in tendinte? Nu e nimic, nu esti singurul in aceasta situatie, de aceea noi venim cu cateva sugestii.

Ceasuri de dama inteligente

In categoria cadouri surpriza se gasesc in acest sezon ceasurile de dama inteligente. Acesta nu vin doar cu design modern, atractiv dar si cu functii speciale, fapt pentru care sunt integrate cu usurinta in garderobele femeilor active. In magazinele fashion exista numeroase modele de ceasuri dama inteligente cu design sport, aspect clasic sau urban, ce au in comun functiile inteligente. 

Fie ca doresti sa achizitionezi un cadou exceptional unei femei active, ce doreste sa cunoasca in orice moment informatii despre starea de sanatate sau sa il oferi unei doamne ce pune pret pe cariera si are nevoie de un dispozitiv hi-tech cu alarme numeroase si conectivitatea crescuta, acestea sunt solutii ideale. Daca vorbim de tendinte sau preferinte personale, cu siguranta, oferta este vasta si se gasesc atat ceasuri de dama cu curele metalice, cat si variante cu bratari din silicon rezistent.

Ceasuri de dama ale brandului Guess

Femeilor tinere, cosmopolite care pun pret pe stil li se potrivesc modele din colectiile de ceasuri dama Guess expresive. Produsele acestei marci se evidentiaza prin calitate superioara, aspect autentic si completeaza perfect tinutele office, urbane sau pe cele mondene. Alegand un ceas Guess dama stralucitor vei face un dar memorabil, ce isi va pastra valoarea in timp. Atat piesele din clasa multifunctionale cat si cele cu mecanisme analogice pot fi considerate declaratii de stil si bun gust.

FOTO: Eva Orlova / Shutterstock.com

Accesorii de moda in tendinte

Un dar de impact este unul in tendinte, iar in aceasta categorie se gasesc accesorii de moda elegante. O geanta rosie din piele, o bratara cu pietre pretioase, o esarfa din matase ori un fular din casmir pot fi acele cadouri care vor smulge zambete de fericire. Indiferent care este varianta pentru care optezi, asigura-te ca mizezi pe calitate, pe produse care se pastreaza si care imbogatesc datorita finisajelor premium.

Cu putina atentie pentru detalii nu este dificil sa surprinzi femeia pe care o iubesti in acest sezon. Sarbatorile frumoase incep cu gesturi mici, dar bine gandite, nu-i asa?

FOTO principala: PH888/ Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea