Social

# vremea decembrie #prognoza meteo #vremea craciun #anm #vremea #conditii meteo

Cum va fi vremea pana de Craciun. Prognoza pentru urmatoarele patru saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Astfel, potrivit prognozei, pana pe 26 decembrie vremea se va raci in toata tara si precipitatiile vor creste cantitativ. Ninsorile se vor extinde treptat si in zonele de sud ale tarii.

Iata cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani, pana pe 26 decembrie, potrivit ANM.

Prognoza meteo pentru saptamana 28.11.2022 – 05.12.2022

Valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile sudice si sudestice, dar si deficitar in regiunile intracarpatice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru saptamana 05.12.2022 – 12.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile nord-estice, dar si mai ridicate in vest, nord-vest si centru, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Prognoza meteo pentru saptamana 12.12.2022 – 19.12.2022

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in regiunile intracarpatice si local in cele sudice, iar in rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluvioemtric va fi excedentar la nivelul intregii tari, dar mai ales in jumatatea vestica a teritoriului.

Prognoza meteo pentru saptamana 19.12.2022 – 26.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea