Social

#inchiriere masina #maramures #masina

Maramures si comorile - exploreaza tinutul cu ajutorul unei masini inchiriate

 

Excursiile si aventurile ne aduc voie buna de fiecare data. Indiferent ca este vorba despre cateva zile petrecute undeva intr-un mediu urban sau unul rural, relaxarea este la ea acasa de fiecare data. Daca planuiesti sa scapi de agitatia cotidiana si sa explorezi natura si frumusetile ei, atunci iti poti indrepta atentia catre Maramures si catre obiectivele turistice pe care le poti vizita.

Maramures este o regiune cunoscuta pentru peisajele sale pitoresti, traditiile sale autentice si arhitectura sa care iti ia ochii. Printre obiectivele remarcante ale zonei se numara Cimitirul Vesel din Sapanta, Muzeul Satului Maramuresean, Manastirea Peri, Cascada Cailor si multe alte destinatii care iti taie rasuflarea.

Cimitirul Vesel din Sapanta

Cimitirul Vesel din Sapanta este recunoscut pentru crucile sale colorate si versurile in rime care spun povesti despre viata celor inmormantati. Este un simbol al acestei zone, iar daca ai ocazia sa treci cu masina pe langa acesta este pacat sa nu te opresti si sa nu citesti cateva versuri. Pentru a te deplasa cat mai usor intre destinatii poti opta pentru serviciile unei firme care iti pune la dispozitie masini de inchiriat in Cluj. Nu va mai trebui sa schimbi constant masini, creandu-ti astfel un disconfort.

Muzeul Satului Maramuresean

Acest muzeu in aer liber ofera o priveliste traditionala interesanta asupra vietii din Maramures. Privind casele si lemn si ateliere traditionale vei avea ocazia sa te intorci in timp si sa te pui pentru cateva minute in postura localnicilor. Este o buna metoda sa faci comparatie cu ce exista azi, in contemporan si ce exista atunci, undeva in trecut.

Manastirea Peri

O manastire care impresioneaza de fiecare data este Manastirea Peri. Situata intr-un cadru pitoresc, la poalele muntilor Gutai, pe aceasta trebuie sa o vizitezi de fiecare data cand ajungi in aceasta zona. Chiar daca de cele mai multe ori suntem familiarizati cu un anumit monument sau obiectiv turistic, este bine sa-l revedem daca avem ocazia.

Cascada Cailor

O cascada spectaculoasa aflata in Muntii Rodnei, aceasta poate fi explorata printr-o scurta drumetie. Acea plimbare care duce catre ea este una incarcata de natura, ba chiar va trezi spiritul explorator care zace in fiecare dintre noi. Este un adevarat simbol pentru acest tinut care atrage anual turisti din toate colturile lumii.

Barsana si ale sale comori vizuale

Barsana este un sat pitoresc din Maramures, cunoscut pentru frumusetea sa naturala traditionala si pentru biserica „Adormirea Maicii Domnului”, aceasta fiind una dintre atractiile de pret. Este construita in stil maramuresean, aceasta impresioneaza prin inaltimea turnului sau si prin decoratiunile sculptate in lemn.

Pentru a-ti fi cat mai usor sa planifici excursia si sa te deplasezi intre obiectivele turistice inchiriaza o masina de la RINO Rent a Car. Aceasta platforma are rolul de a te ajuta pe tine si pe prietenii tai sa aveti parte de aventura vietii, sa explorati tinuturi necunoscute sau sa le revizitati pe cele vazute deja. Mai multe detalii pe site-ul oficial rino-rent-a-car.ro se pot gasi.

Sursa foto: rino-rent-a-car.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea