Social

#mapn #retragere grade #grade mapn

MApN retrage sute de grade acordate in perioada 2011 - 2012

Sute de persoanalitati publice, intre care Codruta Kovesi (foto), Robert Turcescu si Kelemen Hunor, vor ramane fara gradele acordate de Ministerul Apararii Nationale. MApN a anuntat, duminica, printr-un comunicat de presa, ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli.

"Au fost revocate ordinele de acordare de grade in rezerva, ca urmare a solicitarilor proprii, inaintate ministrului apararii nationale, pentru Kovesi Laura-Codruta, Turcescu Robert Nicolae si Kelemen Ioan Hunor", se mai arata in comunicatul MApN.

Decizia va afecta 616 persoane inaintate in grad si 426 de persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in 2011. De asemenea, sunt vizate 77 de persoane care au fost inaintate in grad si 16 persoane care au primit grade in rezerva in cursul acestui an.

Pe listele publicate inca din luna august mai apar sportivi (Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Victor Piturca), parlamentari (Cezar Preda, Ion Ruset, Nicolae Paun), primari si fosti primari (Cristian Poteras, Antonie Solomon, Florin Carciumaru), precum si Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea