Social

#delicii culinare #jocuri de noroc

Jocuri de noroc si delicii culinare: cum sa le combini la tine acasa

Experienta unei zile petrecute la cazino implica mai mult decat jocurile de noroc. Daca te uiti la cele mai faimoase dintre ele, vei vedea ca alaturi de salile de joc pline de stil si opulenta, se afla restaurante de renume mondial. La fel ca si cazinourile, bucataria moderna implica elemente de surpriza, prin asocierea atipica a anumitor ingrediente, din care rezulta retete culinare pline de culoare si savoare.

 

Bucataria de lux, asemenea cazinourilor se bazeaza pe elemente de surpriza, prin tehnici inovatoare de gatit. Mai mult, chefii de renume aduc rafinamentul in bucatarie prin prezentarea estetica si prin gusturi sofisticate. Daca privim dincolo de diferente, bucataria si jocurile de noroc se intalnesc intr-o zona de creativitate, estetica rafinata si risc controlat.

Toate bune pana aici, dar ce faci daca vrei sa aduci cele doua experiente impreuna chiar la tine acasa? In randurile care urmeaza, iti dezvaluim cum poti sa pregatesti cateva retete usoare, dar pline de rafinament pentru o seara de jocuri de noroc cu prietenele tale. Aici gasesti si o lista cu pacanele gratis, de care sa va bucurati impreuna. Sa trecem la distractie!

Ruleta aperitivelor

O seara in care vrei sa te distrezi cu prietenele tale trebuie sa te umple de energie si entuziasm. Aperitivele sunt ideale pentru astfel de ocazii, in primul rand pentru ca sunt retete usoare, si in al doilea pentru ca poti combina ingrediente sanatoase precum proteine, legume si fructe in moduri creative si aspectuoase. Iata cateva idei de aperitive care se prepara rapid:

  • Rulada de jambon cu crema de branza, ceapa verde si ardei colorati servita pe felie de castravete
  • Sandvisuri tricolore cu rucola, busuioc, usturoi, sfecla rosie, ceapa, rosii, ardei kapia, boia, oregano, sare
  • Ciuperci umplute cu ceapa, marar si patrunjel;
  • Rulouri cu crema de branza, sunca si merisoare;
  • Humus din naut cu legume – se combina perfect cu morcovi, castraveti, rosii si ardei kapia, taiate felii;

Fel principal

Felul principal pe care il alegi pentru o seara de jocuri de noroc intre fete, nu trebuie sa iti dea batai de cap atunci cand il prepari sau cand il serviti impreuna. Daca vrei sa aduci mai mult gust si savoare unei intalniri in jurul zarurilor si a jocurilor de noroc, poti opta direct pentru un fel de mancare principal. Am adunat cateva idei de mancare pentru felul principal pe care le poti prepara simplu si rapid, dar care vor face senzatie printre colegele tale de joc:

  • Chiftele marinate in sos de rosii - o reteta clasica, asociata cu lumea cazinourilor este perfecta pentru a satisface gusturile tuturor;
  • Creveti cu unt la tigaie, cu legume inabusite - desi este o reteta mai rar intalnita in bucataria romaneasca, ea se potriveste de minune cu o seara de jocuri de noroc. In plus, o poti prepara in mai putin de ora;
  • Salata de ceapa calita si rucola, cu oua ochiuri - o reteta simpla, dar sofisticata si satioasa, pentru care poti opta cu incredere;

Desert

Desertul este nelipsit de la orice intalnire intre prietene. Pentru o seara de jocuri, exista cateva optiuni care vor potoli pofta de dulce, dar care va va si face sa va simtiti ca intr-un cazino. Uite cateva idei care te vor inspira, cu siguranta:

  • Crema de zahar ars – este ideala datorita aspectului rafinat, dar si a gustului dulce si cremos. Important este ca o poti prepara rapid, cu ingrediente pe care le ai deja in casa;
  • Briose cu tematica de cazinou – alt desert fantastic, care te va salva. Alege orice combinatie de gusturi si arome, de la clasicele briose cu ciocolata, pana la cele cu crema de avocado si decoreaza-le cu mici atentii care amintesc de cazinouri;
  • Prajitura cu unt de arahide, ornata cu bezele si fulgi de ciocolata - untul de arahide aduce o savoare aparte unei prajituri clasice, iar bezelele si fulgii de ciocolata satisfac pofta de dulce oricui;

Nu pot lipsi... cocktailurile!

Daca vrei sa destinzi atmosfera si sa le oferi oaspetelor tale un plus de distractie, cocktailurile sunt de neratat! Cocktailurile precum Mojito, Aperol Spiritz, Bloody Mary sau Negroni trebuie sa fie pe lista de bauturi. Da-le o nota personala sau serveste-le in stilul lor clasic, sau adapteaza-le pentru prietenele care nu consuma alcool. Posibilitatile sunt nelimitate.

Concluzie

Echilibrul perfect dintre emotia jocurilor de noroc si experienta culinara, pot crea momente magice chiar la tine acasa. Speram ca te-am inspirat sa incerci retete creative si delicioase pentru o seara plina de distractie cu prietenele tale. Daca experienta pe care vrei sa o oferi este un amestec subtil intre atmosfera sofisticata a cazinourilor si bucuria unei mese cu prietenele retetele de mai sus te vor ajuta, cu siguranta.

Asadar, pregateste-te pentru o seara plina de gusturi rafinate, rasete si amintiri de neuitat, unde bucataria si jocurile de noroc se intalnesc pentru a crea o experienta completa si distractiva!

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea