Social

#invazie plosnite #biblioteca nationala #plosnite

Invazie de plosnite la Biblioteca Nationala a Romaniei! Reprezentantii institutiei au anuntat inchiderea bibliotecii

Este invazie de plosnite la Biblioteca Nationala din Bucuresti. Anuntul a fost facut de reprezentantii institutiei pe site-ul oficial, dar si pe pagina de Facebook, anuntand inchiderea bibliotecii. Acestia au precizat ca parazitii au fost depistati pe bancetele de la parterul cladirii.

 

"Dragi prieteni si utilizatori ai Bibliotecii Nationale,

Recent am depistat pe unele banchete de la parterul cladirii, in aria care deserveste publicul, anumite insecte parazite (plosnite), drept care cu neplacere va anuntam ca vom inchide Biblioteca Nationala cu doua saptamani mai devreme decat planificaseram – adica incepand de luni, 17 iulie a.c.

In mod normal, in acest an Biblioteca Nationala urma sa fie inchisa in perioada 31 iulie – 3 septembrie pentru dezinsectie, igienizare si reorganizarea spatiilor destinate publicului. Dar aceasta situatie neprevazuta ne-a obligat sa devansam acest termen.

Asadar, din 17 iulie a.c. #BiblioNatio va fi inchisa pentru public (angajatii Bibliotecii isi vor continua programul obisnuit).

Sa speram ca ne vom revedea fara alte probleme in ziua de luni 4 septembrie – in salile de lectura, in spatiile libere, la expozitiile si conferintele Bibliotecii Nationale a Romaniei!", este anuntul institutiei de pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea