Social

# planul rosu de interventie #alerta la metrou #piata romana #metrou

Alerta la metrou! Garnitura cuprinsa de fum la Piata Romana. Mai multe persoane ranite. A fost activat planul ROSU de interventie

O garnitura de metrou a fost cuprinsa de fum in aceasta dimineata la Piata Romana. Pompierii au intervenit de urgenta si a fost activat planul rosu de interventie.

 

Pompierii au actionat imediat, ajutand la evacuarea pasagerilor. Operatiunea a fost incheiata in jurul orei 9:30, cand a fost lichidat si incediul care a produs degajarea de fum din vagoane.

Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri, iar doua dintre acestea au fost transportate la spital.

Potrivit ISU, incendiul s-a produs la o rama de metrou care avea o defectiune tehnica. Metroul cuprins de fum se afla in tunel, la o distanta de 20-30 metri de peron.

„Din pacate a fost un incident la metrou intre Piata Romana si Piata Universitatii. Au fost evacuate 172 de persoane, iar 21 au avut nevoie de asistenta medicala. Au fost persoane care au fost asistate de catre specialistii SMURD, jos, in statia de metrou.

La acest moment, toate persoanele sunt evacuate si nu sunt persoane care sa aiba nevoie de ingrijiri suplimentare”, a spus Raed Arafat.

Doua persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca. 

"Astazi, 24.05.2022, incepand cu ora 8:50, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfasoara cu dificultate din cauza unei defectiuni tehnice identificata la un tren care a plecat din statia Piata Romana catre Berceni. In urma defectiunii, trenul va fi retras din circulatie pentru analiza si remediere. Intre timp se iau toate masurile pentru ca circulatia pe Magistrala 2 sa se reia in conditii normale", este informarea transmisa de METROREX.

FOTO: observator.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea