Social

# recuperare ore pierdute #scoli #profesori #elevi

Este haos in scoli. Profesorii si elevii trebuie sa recupereze in 4 zile tot ce nu au faut in 21 de zile

Anul scolar urmeaza sa se incheie vineri, 16 iunie. Desi se vehicula ca acesta ar putea fi prelungit pentru ca elevii sa recupereze materia pierduta, urmeaza examenele de final de an, iar anul nu va mai fi prelungit. Cu toate acestea, elevii si profesorii, trebuie sa recupereze in cele 4 zile, toata materia pe care au pierdut-o in cele 21 de zile de greva.

 

Modul in care se a recupera materia, va ramane la latitudinea fiecarui profesor in parte. Astfel, fiecare va face ce crede de cuviinta pentru a recupera materia si a incheia notele, mai ales in contextul in care elevii au nevoie de note in plus pentru a li se putea incheia mediile.  

Prin urmare, sunt zile de foc pentru elevi, care studiaza la foc continuu pentru a recupera materia, pentru a da teste si pentru a intra in vacanta cu mediile incheiate. 

Situatie dificila si in gradinite

Si in gradinite situatiile sunt dificile. Educatoarele urmeaza sa aiba o perioada grea, in contextul in care grupa mijlocie a devenit obligatorie, iar parintii trebuie sa-si inscrie copiii la gradinita pentru toamna acestui an. Asta, in conditiile in care in tara, nu exista suficiente gradinite si nici suficiente locuri in gradinitele existente.


FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea