Social

#incendiere case #sotie pompier

Incredibil asa ceva! Sotia unui pompier a incendiat mai multe case din apropierea locuintei pentru a-si vedea sotul in actiune

Pare un scenariu desprins din filmele de groaza, dar este cat se poate de real, iar totul s-a intamplat in Romania. Sotia unui pompier, o femeie de 37 de ani, din Arad, a incendiat casele vecinilor pentru a-si vedea sotul in actiune.

 

In perioada iulie-noiembrie 2023, aceasta ar fi provocat 5 incendii, flacarile mistuind mai multe imobile de pe strada Crisului din localitatea Sebis. Femei este acuzata ca a provocat distrugeri de sute de mii de lei. Din fericire, nimeni nu si-a pierdut viata in incendiile provocate de femeia inconstienta.

"In urma acestor incidente, au fost cauzate pagube materiale in valoare totala de aproximativ 200.000 de lei. In toate cauzele au fost intocmite dosare penale pentru distrugere si distrugere din culpa. In urma investigatiilor efectuate de politistii orasului Sebis, s-a stabilit ca o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliaza in proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. In baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost retinuta pentru 24 de ore.

Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Gurahont a dispus arestarea preventiva a femeii, pentru 30 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere in forma continuata, distrugere si distrugere din culpa", a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Arad, potrivit dcnews.ro.

Sotul femeii nu ar fi stiut nimic despre faptele acesteia

"Primul incendiu a fost provocat pe data de 22 iulie, iar ultimul la inceputul  acestei luni. Casa unuia dintre vecini a fost incendiata de 3 ori in 4 saptamani. Din fericire, in urma flacarilor puse intentionat de femeie, vecinii s-au ales doar cu pagube materiale, ce-i drept, consistente, ridicandu-se la 200 de mii de lei. Motivul pentru care aradeanca a decis sa distruga casele vecinilor este unul cel putin bizar. Sotie de pompier fiind, acesteia ii facea placere sa urmareasca interventiile militarilor", a relatat reporterul Georgiana Botez, potrivit sursei citate.

Sotul femeii a participat la stingerea incendiilor provocate de femeie. Aceasta a declarat, la audieri c a comis faptele deore ii placea sa vada interventia pompierilor.

Anchetatorii au precizat ca barbatul nu are nicio legatura cu faptele sotiei sale. Procurorii au cerut o expertiza psihiatrica, iar in urma acesteia s-a stabilit ca femeia are discernamant diminuat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea