Social

# furtuna litoralul romanesc #distrugeri #furtuna #litoral

O furtuna violenta a facut ravagii pe litoralul Marii Negre. Inundatii masive pe litoralul Romaniei

O furtuna puternica a devastat litoralul romanesc al Marii Negre, in weekendul care tocmai s-a terminat. Zona litoralului s-a aflat sub cod rosu de furtuni.

 

Furtuna a inundat plajele, a afectat casele, a distrus zeci de masini si a lasat in urma alte cateva zeci de nave distruse, la tarm.

Distrugerile au avut loc in special in Eforie Nord, Mangalia si Vama Veche. Plaja din Vama Veche a fost, pentru o perioada, sub ape.

Ambarcatiunile din Eforie Nord au fost izbite de docurile din beton si au fost distruse complet sau au suferit avarii uriase. Unele dintre acestea s-au scufundat.

Tot aici, apele marii au ajuns pe strazile orasului, afectand masinile si casele.

Si in Mangalia furtuna a facut prapad, vantul puternic smulgand din radacini numerosi copaci, iar acoperisurile caselor au fost luate de vant. Copacii cazuti, si acoperisurile au afectat numeroase masini. Din cauza furtunii 20 de localitati au ramas fara curent electric.

Doi oameni si-au pierdut viata, in Bulgaria

Furtuna puternica a afectat si litoralul bulgaresc. Aici doi oameni au fost ucisi de furtuna. Este vorba despre o femeie de 43 de ani, peste care a cazut un copac. Accidentul s-a petrecut in Varna. Salvatorii care au intervenit pentru a o ajuta pe femeie au fost loviti, de asemenea, de crengi de copac care au cazut peste ei.

Si in Sofia a fost furtuna, iar un copac a cazut peste masina unui barbat in varsta de 65 de ani. Din pacate, barbatul si-a pierdut viata. In masina se afla si sotia acestuia care afost spitalizata in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea