Social

#persoane ranite #accident aviatic #pasageri

Incident aviatic grav! Ce putin 50 de persoane au fost ranite!

Un accident aviatic deosebit de grav a avut loc in timpul unui zbor de la Sydneu la Auckland. Zborul efectuat de compania LATAM Airlines nu a fost unul favorabil pentru pasageri. In timpul zborului, o problema tehnica a dus la o miscare puternica a avionului ranind cel putin 50 de pasageri.

In ciuda evenimentului, cursa LATAM Airlines LA800, a aterizat conform programului pe aeroportul din Auckland. Avionul, un Boeing 787-9 Dreamliner, a avut o problema tehnica in timpul zborului, numerosi pasageri fiind raniti.

In mod normal, cursa efectua o escala in Auckland in drumul sau spre Santiago de Chile. Purtatorul de cuvant al companiei aeriene sud-americane a declarat ca, in timpul zborului, a existat o “problema tehnica” care “a afectat” o parte din echipaj si pasageri, insa nu a dat mai multe detalii. 

Echipajele de ambulanta au tratat aproximativ 50 de persoane la aeroport. Un pacient a fost transportat la spital si se afla in stare grava. Restul pasagerilor au suferit rani minore si moderate, au declarat reprezentantii ambulantei Hato Hone St John. 

Potrivit presei locale, NZ Herald, un pasager a declarat ca in timpul zborului a avut loc o "mica cadere rapida".

In ultima perioada mai multe aeronave Boeing au suferit o serie de accidente. Din fericire, nicio persoana nu si-a pierdut viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea