Social

#cod galben de vant #vremea bucuresti #vant puternic #bucuresti

Atentionare de vreme rea! Cod galben de vant puternic si ninsori. Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atentionari de vreme rea pentru urmatoarea perioada. In ciuda faptului ca este deja primavara, la munte continua sa ninga. Este alerta de vant puternic care afecteaza mai multe zone ale tarii, dar si  de ploi. Iata cum va fi vremea in urmaotarele ore si ce se intampla in Bucuresti.

COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 11 martie, ora 10:00 – 12 martie, ora 5:00, mai multe judete din tara se afla sub avertizare de tip cod galben de vant si ninsori.

 “In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in Banat, sudul Crisanei si Carpatii Meridionali, cu viteze in general de 55...65 km/h, iar pe creste rafalele vor depasi temporar 80...90 km/h.

In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali va ploua si se vor acumula cantitati de apa de 20...25 l/mp, iar izolat de peste 30 l/mp.

La altitudini mai mari de 1700 m in Carpatii Meridionali, indeosebi la noapte vor predomina ninsorile, se va depune strat de zapada si va fi viscol.

 Nota: Vor fi intensificari de vant in cea mai mare parte a tarii, cu viteze in general de 45...55 km/h.”, avertizeaza ANM.

Avertizare de ploi si vant

In intervalul 12 martie, ora 5:00 – 13 martie, ora 10:00, este avertizare de precipitatii si vant puternic pe artii extinse.

“In intervalul mentionat, vor fi precipitatii moderate cantitativ in jumatatea de est a tarii, unde si vantul va avea intensificari, cu rafale in general de 45...55 km/h. Cantitatile de apa vor fi de 15...20 l/mp si izolat peste 25 l/mp.”, explica meteorologii ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 11 martie, ora 10:00 – 12 martie, ora 08:00 vremea va fi inchisa si temporar va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu intensificari pe parcursul zilei si in prima parte a noptii (viteze in general de 35...45 km/h). Temperatura maxima se va situa in jurul a 15 grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade.

 In intervalul 12 martie, ora 8:00 – 13 martie, ora 10:00, vremea se va mentine inchisa si temporar va mai ploua slab. Vantul va sufla moderat ziua, insa noaptea va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 13…14 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 5 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea